treffiä

7 ideaa ilmaisille treffeille

Aiheuttaako joululahjaostokset stressiä, eikä rahat riitä treffeille? Ei hätää, autamme sinua! Tässä seitsemän romanttista deittiaktiviteettiä, jotka ovat ilmaisia!

Google on paras ystäväsi

Googlaa “avoimet ovet”, “ilmainen konsertti”, “ilmainen näyttely” ja “ilmainen museo” plus kaupunki jossa asut. Lupaan, että hämmästyt tuloksien määrästä.

 

Pelatkaa pelejä

Ota Scrabble, shakkilauta tai monopoli esiin ja pelatkaa. Lautapelien pelaaminen on rento ja mukava tapa tutustua toisiinsa treffeillä.

Paranna karmaasi

Ehdota, että teette vapaaehtoistyötä yhdessä. Voitte esimerkiksi auttaa koira rescue-yhdistyksissä tai tarjoilla soppaa kodittomille. Tämä ei ehkä ole romanttisin muoto treffeille, mutta näin näytätte toisillenne että olette empaattisia ja ajattelette muita. Saatte myös yhteisen projektin jota voitte hoitaa ja tehdä yhdessä.

Hikoilkaa enemmän

Tämä on täydellinen treffimuoto kaikille jotka rakastavat urheilua ja joita ei haittaa vaikka hikoilisi treffeillä. Monessa kunnassa on ilmaisia ulkokuntosaleja, joten löytäkää lähin salinne! Treenatkaa yhdessä ja tuntekaa miten endorfiinit pomppivat kropassa. Treenit ehkä herättävät muitakin tunteita?

Kylpekää kuplissa

Tämä vinkki ei ehkä ole ujolle, mutta kun olette deittailleet jonkin aikaa ja jos jommallakummalla on kylpyamme, pitkä ja lämmin kylpy on varma kortti onnistuneille treffeille. Sytyttäkää kynttilät ja täyttäkää amme kuplilla. Tämän romanttisemmaksi treffit ei tule?

Lukuhetki

Viettäkää ihana lukuhetki sohvassa tai sängyssä ja lukekaa ääneen lempikirjojanne.

Syökää kotona

Ravintolassa syöminen voi tulla kalliiksi ja epäpersoonalliseksi. Kutsu deittisi sen sijaan kotiin ja tehkää illallinen yhdessä ruoasta jonka löydätte kaapeistasi. Tai leipokaa sconseja ja syökää aamupala tai brunssi yhdessä kynttilävalossa.

Mitkä ovat sinun parhaat ilmaiset treffivinkkisi? 
dating


There are no comments

Add yours