Tietoa HappyPancakesta

Nettideittailu on muuttunut yhä suositummaksi. Ja kalliimmaksi! Totesimme sen kun päätimme luoda HappyPancake:in. Kaikilla muilla (nojaa…) markkinoilla tuotteet tulevat yleensä halvemmiksi kun palvelu tai tuote tulee suositummaksi. Nettideittailusta on tullut todella suosittua, mutta hinnoille ei ole tapahtunut paljon. Sen me halusimme muuttaa HappyPancake:illa.

Haluamme olla hyvä deittisivu, toiminnoilla joita odotat hyvältä nettideittisivulta. Mutta aiomme pitää sivumme 100% ilmaisena. Tällä tarkoitamme kokonaan ilmaisena, mikään HappyPancake:ssä ei saa maksaa. Joten tämä ei ainoastaan tarkoita ”ilmaista rekisteröitymistä”, kuten monella muulla sivulla, vaan ”ilmaista kaikkea”. Sinun tulee saada löytää ja ottaa yhteyttä häneen josta olet kiinnostunut ilman että se maksaa. Mielestämme se on hyvä idea ja toivomme että olet samaa mieltä.

Koska haluamme että HappyPancake on hauska paikka jäsenillemme, tulemme lisäksi tekemään lujasti töitä pitämään HappyPancake:in vapaana sisällöstä ja jäsenistä jotka eivät kuulu nettideittisivustoille. Tarkistamme kaikki tekstit ja kuvat ennen julkaisua ja jäsenenä saat ilomielin auttaa meitä antamalla vihjeitä teksteistä, kuvista tai jäsenistä jotka eivät kuulu HappyPancake:iin.

Jos olet samaa mieltä ettei deittauksen kuuluisi maksaa – tervetuloa HappyPancake:iin!


There are 17 comments

Add yours
 1. piparkakku

  Hei,
  En saa enää lisättyä valokuvia, vaan saan ilmoituksen, että kuvassa on väärä formaatti. Kuvani ovat kuitenkin normaaleja jpg-kuvia. Ja aiemmin kuvien lisäys onnistui. Käytän Apple iPadia, iOS9.

 2. Ari Pekka Lehtilä

  Heips mihin kaikki kuvat ovat hävinneet??? Olleet jo yli viikon kateissa ois kiva tietää kenen kans juttelee,kiitos. Saastamalasta oltiin jo pitkään yhteydes minnuun ja toisinpäin,joten what`s up???
  HannaHoo,no ei kyl näy muitakaan,joten…………???

 3. Jaska

  Pari päivää sitten Happypancake näyttää menneen hajalle uuden käyttöliittymän takia. Edes uloskirjautuminen ei onnistu yksinkertaisella tavalla. Ominaisuut näyttävät menneen pilalle!

 4. Aars

  Onpas kerrankin saatu tehtyä todella paska uudistus.
  En muista että mikään sivusto olisi näin pahasti mennyt pilalle muka hienon uudistuksen jälkeen.
  Eipähä tarvi enää täällä aikaa kuluttaa….

 5. Pörje

  Oikeassa olet. Nyt on menty niin pahasti metsään, että!

  Paikkakuntaa pitää vaihtaa joka kerta omista tiedoista, että.pääsee muita alueita katsomaan.
  Kuvattomia ei saa haettua.
  Hakutuloksista ei näe suoraan mistä henkilö on.

  Saisiko sitä vanhaa käyttöliittymää mitenkään käytettyä, ettei pakotettaisi tähän surkeaan uuteen?

 6. AT

  Pannukakun uudistus pilasi todella hyvän deittisivuston todella huonoksi. Aiempi sivuston toteutus oli hyvä, jopa niin hyvä että jäsenyydestä olisi voinut pikku summan maksaakin. Käyttö oli helppoa, hakuvaihtoehdot/toiminnot hyvät. Nykyinen toteutus on yksinkertaisesti kaikissa suhteissa paljon huonompi. On suorastaan hämmästyttävää että tällainen uudistus tehtiin. Millä ihmeen perusteilla! Jopa sivustolla pyörivät mainokset näkyivät ja toimivat vanhassa systeemissä paremmin ja niitä tuli joskus katseltuakin. Useat sivustoa käyttäneet kaverini ovat täysin samaa mieltä uudistuksesta.

 7. Anu

  Täytyy todeta sivujen huonontuneen entisestä. Pitäisi oikeastaan lopettaa tili, mutta mitä muutakaan keksii.
  Aikoinaan oli hyvät sivut.

 8. Sara_K

  Mä sain tältäsivulta perääni kiusaajan. Hän lähettelee uhkaus viestejä, haukkuu mua ja käskee tappamaan itteni, ku oon niin surkee ja säälittävä otus. Mun ei kuulema kannata eikä tarvi elää. Hän ei kätä mua rauhaan.
  Hän oli tai in täällä nimimerkillä Olliolli jotain.
  Olen poistanut omn profiilini, mutta kun tein virheen ja vaohdoimme numeroita,, hän harrastaa kiusaamista whatsappin ja tavalisten viestien välityksellä.
  Voitteko tehdä tuolle profiilille jotain?


Post a new comment