miksi-syksy-on-parasta-aikaa-deittailulle

Miksi syksy on parasta aikaa deittailulle?

Pimenevät illat, väriä vaihtavat lehdet puissa ja villapaitojen kaivaminen kaapinpohjalta tarkoittaa vain yhtä asiaa: syksy on saapunut! Kesäisen sään ja seikkailujen hyvästeleminen ei suinkaan ole surullista, sillä vuoden paras deittailukausi on vasta alkamaisillaan.

Miksi syksy sitten on deittailun kulta-aikaa?

Treffit tunnelmallisessa kahvilassa

Tutustuminen kahvikupin äärellä on helppo ensitreffi-idea. Ikkunaa vasten ropiseva sade on vertaansa vailla, kun kädessä on lämmin kuppi höyryävää teetä tai samettista kahvia. Kotoisiin kahviloihin on helppoa jäädä viihtymään useammaksikin tunniksi tutustumaan uuteen treffiseuralaiseen.

Syksyiset aktiviteetit sopivat treffeille

Onko hauskempaa treffi-ideaa kuin sienimetsä? Hauska ja erilainen idea, joka varmasti jää treffikumppanisi mieleen. Lisäksi kylmä viima antaa hyvän tekosyyn pujahtaa treffikumppanisi kainaloon lämmittelemään.

Jos sienimetsä tuntuu kaukaiselta treffi-idealta, voi romanttiselle kävelyllä lähteä syksyn väreihin vaihtuvaan puistoon. Pieni yllättävä sadekaan ei haittaa, kun se tarjoaa mahdollisuuden romanttiselle suutelulle sateessa.

Leffaillat ovat palanneet! 

Kesän lämmöstä nauttiessa ei synkät elokuvateatterit kutsu luokseen. Syksyllä asia on toisin. Rankkasaiteita ja kylmää viimaa on hauska paeta leffauutuuksia katsomaan.

Leffatreffit ovat hyvä idea erityisesti, jos olet uusien ihmisten parissa aluksi ujo. Pääset tutustumaan treffikumppaniisi ilman suurempia paineita, ja elokuvan jälkeen teillä on takuuvarmasti juteltavaa.

Kaikki on romanttisempaa kynttilänvalossa 

Iltapala, leffailta kotona tai vaikka rauhallinen tee-hetki – näistä kaikista tekee romanttisen hetkessä himmentämällä valoja ja sytyttämällä muutaman kynttilän palamaan.

Naiset ja herrat, on aika aloittaa deittailu, sillä syksy on treffien todellista kulta-aikaa!

Onko sinulla kokemusta etäsuhteesta? HappyPancake:stä löytyy suunnilleen 70 000 aktiivista käyttäjää reilusti yli sadalta paikkakunnalta ympäri Suomea. Rekisteröidy ja etsi seuraa – täysin maksutta!

dating


There are no comments

Add yours