treffit

Vaikeat toiset treffit

On olemassa monta vinkkiä ensimmäisille treffeille, mutta seuraavista treffeistä ei puhuta yhtä paljon. Mutta toiset treffit ovat monen mielestä ne vaikeammat treffit.

Kun tapaa henkilön ensimmäistä kertaa, voi jännittää. Monet nettideittailajat ovat varmaan kysyneet itseltään mihin he oikein ovat suostuneet, kun he seisovat eteisessä peilin edessä menossa treffeille. Toisaalta silloin ei vielä ole odotuksia siitä, mitä treffeistä voi seurata jos hän on se oikea. “Katsotaan miltä näiden treffien jälkeen tuntuu ja jatketaan siitä.” Ensimmäisillä treffeillä on tästä syystä usein rento ja hauska tunnelma. Joskus ensimmäiset treffit voivat jopa olla niin onnistuneet että jonkinlainen taika voi olla läsnä.

Mutta nyt oikea haaste tulee – täytyy ylläpitää onnistunutta tunnelmaa joka syntyi ensimmäisillä treffeillä. Ja se on helpommin sanottu kuin tehty, minun kokemuksieni mukaan. Ja siihen on monta selitystä. Ensinnäkin uskon, että silloin odotukset alkavat kasvaa ja deittailu muuttuu vakavammaksi. Minä olen ainakin mennyt toisille treffeille ja huomannut etten ole ollenkaan hermostunut ja se on mielestäni huono asia. Olen nimittäin ollut varma siitä, että tästä tulee jotain koska ensimmäiset treffit olivat niin onnistuneet. Ja siksi olen ollut liian rentoutunut.

Olen esimerkiksi ehdottanut, että menisimme kävelylle keskellä viikkoa toisilla treffeillä ja ajatellut, että voisimme tehdä jotain hienompaa viikonloppuna. Mutta silloin ongelma voi ilmestyä: jos on syönyt hienossa ravintolassa ja tämän jälkeen on seurannut kävely viileässä marraskuuillassa, taika voi yhtäkkiä olla tuulen viemää. Jos ensimmäiset treffit ovat olleet onnistuneet, mutta toiset eivät, monet voi ajatella ettei koko seurustelusta tule mitään. Ja yhteys loppuu siihen.

Yksi neuvo on tietenkin että ei kannata tehdä seurustelusta arkista liian aikaisin, eikä unohtaa romantiikkaa. Mutta tärkein neuvoni on, ettei kannata tehdä liian nopeita päätöksiä. Jos olet ollut todella onnistuneilla treffeillä, jotka ovat olleet täynnä kemiaa, ja sitten vähemmän onnistuneilla treffeillä – anna silti deitillesi mahdollisuus! On täysin luonnollista, että kaikki treffit eivät ole onnistuneita kun seurustelee.

Mitä mieltä te olette? Voiko onnistuneet ensimmäiset treffit tehdä toisista treffeistä vaikeammat?

ONKO SINULLA AJATUKSIA TÄSTÄ KIRJOITUKSESTA TAI BLOGISTA? TAI EHDOTUKSIA AIHEISTA JOISTA VOISIN KIRJOITTAA TAI MUUTA? KOMMENTOI!

Haluatko lukea lisää samasta aiheesta? Lue kirjoitus “Selvisit ensimmäisistä treffeistä! Mutta mitä nyt tapahtuu?“!

dating


There are no comments

Add yours