naetdejting-tips

14 vaihetta jotka käyt läpi kun olet ensimmäistä kertaa deittisi luona yön yli

Olette käyneet kahvilla ja juoneet viiniä, laikanneet toistenne kuvia Instagramissa ja nyt on aika leffaillalle isolla L:llä. 

1. Ensimmäinen paniikki joka iskee kun kävelet ulos kämpästäsi. Mitä “leffailta” oikeastaan tarkoittaa? Onko itsestään selvää että jäät yön yli hänen luokseen? Harrastatteko seksiä?

2. Otatko mukaan “yökylälaukun” johon olet pakannut hammasharjan ja piilolinssinesteen, vai vaikutatko silloin psykopaatilta?

3. ENTÄ PITÄÄKÖ MINUN AJELLA SÄÄRET JA “MUUT PAIKAT”? JA MIKSI KAIKKI HYVÄN NÄKÖISET ALUSVAATTEENI ON PESUKORISSA!?

4. Valitsette elokuvan. Romanttinen komedia vai kauhuelokuva? Ihan niinkuin ymmärtäisit jotain leffasta kumminkaan… Valitsette naposteltavaa. Ihan niinkuin saisit niistä mitään kuitenkaan..

5. Kun on aika mennä nukkumaan ja tarkistat mitä deittisi kylppärikaapissa on. Entä jos löydät jotain jota joku aikaisempi rakastaja on jättänyt sinne? Ja mitä outoja voiteita hänellä oikein on? Syylävoidetta?

6. On aika mennä sänkyyn. Ja riisuuntua. MISSÄ VAATTEISSA NUKUT? Alusvaatteissa ja t-paidassa, vain alusvaatteissa vai… alasti?

7. Olet hereillä koko yön koska olet joutunut todella epämukavaan asentoon jossa et enää tunne kättäsi, mutta et halua liikkua koska pelkäät että herätät hänet.

8. Hermot ovat saaneet vatsasi turpoamaan ilmapalloksi ja rukoilet jumalalle ettet vain päästä.

9. Yrität salaa katsoa deittiäsi kun hän nukkuu (ilman että vaikutat psykopaatilta jos deittisi herää).

10. Sinun. On. Pakko. Mennä. Vessaan. Miksi kaikilla sinkuilla on vessa puoli metriä makuuhuoneesta? Yrität pissata äänettömästi, mutta tuntuu kuin koko huoneeessa kaikuu.

11. Ja paniikki joka iskee kun huomaat että vessapaperi on loppu.

12. Seuraavana aamuna yrität pidättää hengitystä kun pussailette koska et ole pessyt hampaitasi vielä.

13. Menet suihkuun ja huomaat (jos olet nainen) että ainoa tuote jotka löydät on suihkugeeli joka haisee partavedelle, tai (jos olet mies) et ymmärrä mikä niistä 18 pullosta jotka ovat kylppärissä on tavallinen saippua.

14. Ymmärrät miten väsynyt ja loppu olet, mutta miten tämä kaikki oli sen arvoista.

tumblr_n0canbqBJb1sopw2go1_500

tumblr_ms54ymVUZb1sgbv11o1_500

dating


There are no comments

Add yours