giphy-5

7 mokaa jota ET saa tehdä ekoilla treffeillä!

Vaikka sinulla yleensä on asiat hallussa, voi hermot ensimmäisillä treffeillä aiheuttaa vahinkoja. Tässä seitsemän yleistä tilannetta joita haluat välttää.

1. Käyttää kännykkää 
Monet meistä ovat tottuneita näppäilemään kännyköitään ja tuntuu kuin olisi alasti kun unohtaa kännykän kotiin. Jos sitä päitsi on stressaantunut, kännykän näppäily helpottaa usein. Mutta treffeillä vaikuttaa vain piittamattomalta ja tylyltä jos ei jätä kännykkäänsä rauhaan.

giphy

2. Eksästä puhuminen 
Tietenkin taustasta ja aikasemmista kokemuksista on kiinnostava kuulla, mutta vältä nimien ja yksityiskohtien mainitseminen! Vaikka sinulla olisikin kysymyksiä deittisi eksistä, kukaan ei jaksa kuunnella ekoilla treffeillä miksi erositte eksäsi kanssa.

giphy (2)

3. Edetä liian nopeasti 
Älä ala puhua tulevaisuudesta liian aikaisin. Kuka tahansa voi stressaantua kun kuulee: “ajattele miten ihanaa olisi jos me asuisimme yhdessä lapsiemme kanssa omakotitalossa maalla!“.

giphy (3)

4. Deodorantin/hampaiden pesun/suihkun unohtaminen
Tietenkin luonne ja sisäiset ominaisuudet ovat tärkeitä, mutta eihän suihkussa käynti ennen treffejä haittaa…

giphy (4)

5. Vain itsestä puhuminen koko illan aikana
Klassinen virhe jonka teemme kun olemme stressaantuneita ja kun pelkäämme hiljausuutta. Mutta yritä itsesi puhumisen sijaan kysyä kysymyksiä deitiltäsi.

giphy (5)

6. Juoda liian paljon alkoholia
Juot ehkä “tsemppilasin” viiniä kotona ennen treffejäsi ja sitten jatkat illan aikana drinkkien juontia. Teillä on tosi mukavaa treffeillänne – kunnes huomaat että sammallat kun puhut etkä pysty keksittämään katsettasi. Tälläisenähän et halua että deittisi näkee sinut? Juo joka toinen lasi vettä, äläkä juo tyhjään vatsaan!

giphy (6)
7. Politiikasta puhuminen
Yritä lukea tilannetta ja saada selville sopiiko politiikasta puhuminen ja jos deittisi on kiinnostunut politiikasta. Pahimmassa tapauksessa deittisi voi tulla kyllästyneeksi, tai jopa loukkaantua jos hänellä on erilainen poliittinen mielipide kuin sinulla. Eli vinkkinä kannattaa jättää politiikasta puhuminen kunnes tunnette toisenne paremmin.

giphy (1)

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. Estimaattori

    Muiden, etenkin vastakkaista sukupuolta edustavien, ihmisten kanssa pitkään jutteleminen. Jos olet lähtenyt treffeille, olet hänen sauralainen. Jopa pitkä ystäviesi kanssa oleminen saa hänet tuntemaan olevansa heitteille jätetty. Pahinta on vastakkaisen sukupuolta edustavan vanhan tutun kanssa jutteleminen ja flirttailu, ellet sitten halua karistaa treffikumppaniasi kannoiltasi.


Post a new comment