Valitse treffiseurasi horoskooppimerkin mukaan_full

Mitkä horoskooppimerkit sopivat yhteen?

Uskotko, että horoskooppimerkillä on parinvalinnassa väliä? Rakkaushoroskooppi kertoo, miten eri tähtimerkkien välillä mahdollisesti kipinöi.

Katso oma rakkaushoroskooppisi!

OINAS 21.3.−20.4. 

Oinaalle ominaista on se, että hänen mielipidettään on lähestulkoon mahdotonta muuttaa. Itsepäinen oinas on periksi antamaton myös parisuhteessa. Äkkipikaisena tunnettu oinas rakastuu nopeasti, jolloin hänestä kuoriutuu todellinen romantikko.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten kumppaniksi oinaalle?

Jousimies

Karismaattiselle oinaalle sopii jousimies, jonka ennalta-arvaamaton luonne tarjoaa itsepäiselle oinaalle tarpeeksi haastetta. Merkkien suhteesta ei puutu intohimoa eikä hurjia tilanteita.

Oinas arvostaa jousimiehen spontaania asennetta ja sitä, että hän lähtee innolla oinaan ideoihin mukaan. Pariskunnan jokaisesta seikkailuista riittää varmasti toinen toistaan viihdyttävämpiä tarinoita.

Vaaka

Oinaan ja vaa’an suhde voi toimia todella mutkattomasti. Päättäväinen oinas tykkää pitää kaikki narut käsissään ja rauhallinen vaaka suo sen ilomielin oinaalle.

Rakastuessaan oinas on hyvin omistavainen, joten hänelle sopii parhaiten vaa’an kaltainen kulta, joka on perusluonteeltaan joustava ja ymmärtäväinen. Oinas puolestaan nauttii vaa’an sosiaalisuudesta ja ihailee tämän lojaalia luonnetta.

Mitä tehdä oinaan kanssa treffeillä?

Jos haluat hurmata oinaan, vie hänet huvipuiston hurjimpaan laitteeseen tai katsomaan jännityselokuvaa.

  

HÄRKÄ 21.4.−20.5.

Harkitsevainen härkä kaipaa puolisoltaan ennen kaikkea luotettavuutta. Ulkonäöstään tarkka härkä etsii vierelleen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin näyttävää partneria. Härkä ei liihottele pilvilinnoissa vaan kaipaa maanläheistä otetta myös kumppaniltaan.

Härkä on suhteessa erittäin suojelevainen, minkä takia itsenäiset horoskooppimerkit kuten skorpioni, eivät välttämättä sovi hänelle. Puolestaan herkät merkit vetävät härkää puoleensa, sillä hän ei saa suhteessa fyysisestä kosketuksesta tarpeekseen.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten kumppaniksi härälle?

Kauris

Kauris ja härkä ovat täydellinen pari toisilleen, sillä molemmilla on jalat vankasti maan pinnalla. Kauriin tarve vakaalle kodille yhdistettynä härän kaipaamaan turvallisuuden tunteeseen tekee parista täydellisen matchin. Tämä pari nauttii kahdenkeskeisistä hetkistä, ja erityisesti suhteen alkupuolella heitä harvemmin näkee erossa toisistaan.

Kalat

Härkä ja kalat − tämä pari on yhdessä voittamaton. Vastakohdat täydentävät toisiaan; herkkä ja tunteellinen kalat auttaa härkää löytämään uusia, syvällisempiä puolia itsestään. Toisinaan unelmiinsa uppoutuva kalat saa elämäänsä varmuutta härän järjestelmällisyydestä ja merkkien onkin helppo löytää yhdessä täydellinen harmonia.

Mitä tehdä treffeillä?

Koti on härälle kaikista tärkein, joten kokkaile hänelle viiden tähden ateria kotonasi ja härän sydän on sinun.

KAKSOSET 21.5.−21.6.

Kaksosen on villi luonne, jolta eivät uudet ideat lopu kesken. Toisinaan hullunkuriseksi yltyvä kaksonen on sosiaalinen sielu, joka viihtyy muiden seurassa vaikka vuorokauden ympäri.

Kaksonen nauttii erityisesti älykkäästä seurasta ja syvällisistä keskusteluista. Luonnostaan karismaattinen kaksonen on usein ystäväpiirin valopilkku ja päätyykin helposti keskustelujen tirehtööriksi.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten kaksoselle? 

Jousimies

Yllätyksiä rakastava kaksonen ei kyllästy kekseliääseen jousimieheen. Kumpikin merkki rakastaa erilaisia sosiaalisia tilanteita ja he ovat yhdessä varsinainen ystäväpariskuntien suosikki. Kumpikin merkeistä kaipaa spontaaniutta ja jatkuvaa muutosta, joten heidän on helppo löytää yhteinen sävel mutkattomasti.

Vaaka

Vaaka ja kaksoset ovat yksimielisiä parisuhteen peruspilareista. Tässä piilee heidän suhteensa vahvuus. Kumpikin kaipaa suhteelta taitavaa kommunikointia ja vaikeidenkin asioiden analysointia. Pariskunta suhtautuu arkeen pilke silmäkulmassa ja on aina valmiina pitämään hauskaa − erityisesti yhdessä.

Mitä tehdä treffeillä?

Vie kaksoset spontaanille seikkailuretkelle uuteen kaupunkiin ja hurmaa hänet viinilasillisen äärellä keskustellen.

RAPU 22.6.−22.7.

Rapu on luonteeltaan hellä ja huolehtivainen. Hän on aina valmis auttamaan lähimmäisiään. Rapu on taitava luomaan ympärilleen turvallisen, kotoisan tunnelman.

Ravun seurassa onkin helppo viihtyä. Ravulla on luonnostaan hyvä ihmistuntemus, jonka takia hän ei kelpuuta kumppanikseen ketä tahansa.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten ravulle?

Skorpioni 

Skorpioni on mahdollisesti paras tähtimerkki kumppaniksi ravulle. Parin suhde on alusta lähtien todella intensiivinen eivätkä nämä merkit jarruttele rakastuessaan. Ravun luonnollinen vaisto suojella läheisiään antaa skorpionille juuri sen varmuuden jota hän suhteesta kaipaa. Rapu puolestaan nauttii skorpionin intohimoisesta asenteesta elämää kohtaan.

Neitsyt 

Neitsyen ja ravun suhde on täynnä lämpöä, rakkautta ja huolenpitoa. Rapu voi löytää neitsyestä kaltaisensa huolehtijan − piirre, jota hän arvostaa kumppanissaan ylitse muun. Tämä pariskunta ei tunne riitoja eikä heillä usein ole suuria konflikteja, sillä molemmat merkit ovat luonnollisesti todella ymmärtäväisiä ja joustavia.

Mitä tehdä treffeillä?

Hurmataksesi rapu, näe treffien eteen vaivaa, sillä rapu haluaa tuntea olonsa erityiseksi. Suunnittele yhteinen piknik ja tarjoile Ravulle hänen lempiruokiaan.

LEIJONA 23.7.−22.8.

Karismaattinen leijona ei häpeile rakkauttaan olla huomion keskipisteenä. Hän saakin osakseen suuren määrän ihailua lähipiirissään charmikkaan luonteensa vuoksi. Leijona sanoo aina asiat suoraan eikä hän ole tottunut säästelemään sanojaan, niin hyvässä kuin pahassa.

Leijona tarttuu uuteen suhteeseen rohkeasti ja rakastaa intohimoisesti. Parisuhteessa leijona hullaantuu rakkauden alkuhuumasta ja haluaakin ylläpitää tunnetta mahdollisimman pitkään. Mikäli hän ei onnistu, saattaa leijona kyllästyä nopeasti.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten leijonalle?

Jousimies

Leijona ja jousimies muodostavat yhdessä täydellisen parin: sekä jousimies että leijona rakastaa hieman lapsellista hulluttelua ja vitsailua. He jakavat loputtoman kaipuun seikkailulle ja halun kokea elämässä mahdollisimman paljon. Tämä parivaljakko inspiroi toisiaan ja samalla ympärillä olevaa lähipiiriä elämään täysillä, mikä tekee pariskunnasta täydellisen toisilleen.

Oinas

Oinasta ja leijonaa yhdistää heidän itsevarma ja päättäväinen asenteensa. Yhdessä he menevät läpi harmaan kiven ja inspiroivat toisiaan saavuttamaan kaikista haastavimmat unelmansa. Molemmat merkit ovat hyvin itsepäisiä, joten tämä pariskunta ei voi välttyä pieneltä sanaharkalta arkipäiväisessä elämässä. Pari osaa kuitenkin etsiä kumpaakin merkkiä tyydyttävän kompromissin niin aiheeseen kuin aiheeseen.

Mitä tehdä treffeillä?

Vie leijona treffeille salsatunnille, jossa hän pääsee viettelemään sinut hurmaavalla asenteellaan ja saa kaipaamaansa huomiota.

NEITSYT 23.8.−22.9.

Käytännönläheinen neitsyt rakastaa järjestystä ja on erittäin määrätietoinen kaikessa mihin hän ryhtyy. Hillitty neitsyt ei pahastu, vaikka ystäväpiirissä huomio olisikin keskittynyt muihin, sillä hänen analyyttinen luonteensa tulee esille tilanteita sivusta silmäillen.

Neitsyen rauhallisuutta ei kannata kuitenkaan tulkita väärin − hänen tunneälynsä on pettämätön. Neitsyellä on korkeat odotukset lähipiiristään lähestulkoon kaiken suhteen, mutta rakastuessaan hän hellittää kriittistä otettaan helpommin.

Mitkä horoskooppimerkit sopii parhaiten neitsyelle?

Rapu

Rapu ja neitsyt voivat löytää toisistaan todelliset sielunkumppanit. Ravun luonnollinen tarve hoivata ja suojella rakkaimpiaan saa neitsyen hullaantumaan. Vakautta elämäänsä kaipaava neitsyt arvostaa ravun viettiä rakentaa turvallinen koti- ja perhe-elämä, eikä suopealla pariskunnalla usein löydy aihetta riitaan.

Härkä 

Härkä ihastuttaa neitsyen rauhaisalla olemuksellaan. Huolehtivainen neitsyt ja maanläheinen härkä arvostavat yhteistä aikaa kotioloissa enemmän kuin suurissa sosiaalisissa tapahtumissa rientämistä. Molemmille merkeille yhteinen kahdenkeskeinen aika on parisuhteessa kaikista tärkeintä.

Mitä tehdä treffeillä?

Vie neitsyt museoon tai taidenäyttelyyn, jossa hänen sisäinen kriitikkonsa pääsee vapaasti valloilleen.

VAAKA 23.9.−22.10.

Vaaka on tasapainoinen ja luontaisesti hyvin diplomaattinen seurasta riippumatta. Iloinen ja sosiaalinen vaaka arvostaa ihmissuhteissa oikeudenmukaisuutta eikä voi sietää riitelyä tai konflikteja. Vaa’an löytääkin usein sovittelijan roolista.

Tasapaino ystävien ja kumppanin välillä on vaa’alle tärkeää, sillä parisuhdekeskeisyydestään huolimatta hän ahdistuu, mikäli tasapainoa ei löydy tai se on kateissa.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten vaa’alle?

Vesimies 

Vesimies ja vaaka rakastavat olla ihmisten ympäröiminä ja ovat hauskaa seuraa niin toisilleen kuin muillekin. He ovat molemmat todella idearikkaita ja rakastavat jakaa ajatuksia keskenään. Vaa’an diplomaattinen luonne tasoittaa vesimiehen luonnollista jääräpäisyyttä, mikä tekee parista toisilleen juuri sopivan.

Jousimies

Vaaka ei koskaan kyllästy spontaaniin jousimieheen. Vaaka osaa pitää seikkailuja rakastavan jousimiehen varpaillaan. Villiluonteisen jousimiehen tosin kannattaa olla tarkkana, ettei liiallisella pilvilinnojen rakentelulla järkytä vaa’an tarvetta tavalliseen ja luotettavaan kumppaniin.

Mitä tehdä treffeillä?

Vie esteettinen vaaka ihastelemaan taidenäyttelyä tai kävelylle auringonlaskun aikaan. Yllätä hänet pienellä lahjalla, kuten kukkakimpulla − tällä saat kauniin hymyn huulille, jo ensi hetkestä lähtien.

SKORPIONI 23.10.−22.11.

Intensiivinen skorpioni on luonteeltaan syvällinen ja analyyttinen. Toisinaan hieman draamanhakuista skorpionia eivät pinnalliset ihmiset kiinnosta, sillä hän haluaa aina sukeltaa pintaa syvemmälle niin ihmissuhteissa kuin häntä kiinnostavissa aiheissakin.

Rakastuessaan skorpioni on omistautuvainen ja lojaali kumppani, joka kaipaa elämäänsä suuria tunteita. Lattea kumppani ei tästä syystä pysy kauaa skorpionin matkassa.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten skorpionille?

Rapu

Rapu ja skorpioni täydentävät toisiaan ja kokevat helposti syvää vetoa toisiinsa heti ensi tapaamisesta lähtien. Skorpioni rakastaa olla suhteen johtaja, minkä lempeä rapu hänelle sallii. Suojelevainen rapu ei kuitenkaan myönny kaikkiin skorpionin vaatimuksiin, ja tätä voimakas skorpioni salaa arvostaa.

Kalat 

Kalat ja skorpioni ovat todella erilaisia, mutta saavat silti suhteen toimimaan saumattomasti. Herkkä ja haaveileva sielu kalat antaa voimakkaan sottaa parisuhteen ohjat käsiinsä, minkä skorpioni ottaa luottamuksen osoituksena. Pariskuntaa yhdistää kiinnostus mystiikkaan ja he voivatkin viettää tunteja uppoutuen avaruuden loputtomuuteen tai erilaisiin salaliittoteorioihin.

Mitä tehdä treffeillä?

Aitoja keskusteluja arvostavan skorpionin hurmaat viemällä hänet ihastelemaan auringonlaskua rauhaisalle kalliolle tai laiturin nokkaan.

JOUSIMIES 23.11.−22.12.

Energinen jousimies on luonteeltaan tutkiskeleva maailmanmatkaaja. Hän nauttii hauskanpidosta ja toisten viihdyttämisestä. Optimistisen luonteensa voimin jousimies on valmis saavuttamaan suurimmatkin unelmansa, kunhan rinnalla seisoo vahva kumppani.

Idealisti ja kielitaidoltaan nero jousimies hurmaa karismaattisella otteellaan jopa vastustajansa.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten jousimiehelle?

Oinas

Oinas ja jousimies jakavat optimistisen elämänasenteen. Heitä yhdistää rakkaus seikkailuja ja hauskanpitoa kohtaan. Pari inspiroituukin helposti mitä hulluimmista matkasuunnitelmista. Niin oinas kuin jousimieskin hakevat toisinaan ympärilleen kevyttä draamaa, mikä saattaa luoda suhteelle haasteita.

Vesimies

Vesimiehen ja jousimiehen yhteiset luonteenpiirteet tekevät suhteesta vahvan ja harmonisen; kumpikin rakastaa syvällisiä keskusteluita ja itsenäisyyttä. Herkkä ja antelias vesimies arvostaa rinnallaan avointa ja impulsiivista jousimiestä.

Mitä tehdä treffeillä?

Vie seikkailunhaluinen jousimies purjehtimaan avomerelle tai ihastelemaan tähtitaivasta kaupungin kauniimmalle näköalapaikalle.

KAURIS 22.12.−19.1.

Kauriilla on käytännöllinen ote elämään ja hän nauttii haasteista. Päämäärilleen lojaali kauris tietää aina mihin hän on menossa ja miksi.

Järjestelmällisyydellään ja organisointikyvyillään kauris kapuaa jatkuvasti menestyksen tikapuita ylöspäin. Harvoille ja valituille hän näyttää myös hullun humoristisen puolensa, joka saa hymyn kenen tahansa huulille.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat kauriille?

Härkä

Härkää ja kaurista yhdistää omistamisen halu. Molemmat ovat suhteessa omistautuneita, mikä saa heidät ymmärtämään toisiaan tavallista syvemmällä tasolla. Härän jalat vie alta kauriin luotettava luonne sekä ulkokuoren alla piilevä hellyys.

Neitsyt

Neitsyt ja kauris ihastuvat helposti toisiinsa optimistisen asenteensa vuoksi. He kannustavat toisiaan menestymään ja olemaan parempia versioita itsestään. Järjestelmällisyys ja päämäärätietoisuus yhdistävinä luonteenpiirteinä ajavat suhdetta eteenpäin vauhdilla. Hitaasti ja varovasti suhteessa etenevää kaurista rohkaisee neitsyen sitoutuneisuus ja uskollisuus. Alussa ujolle neitsyelle taas sopii kauriin rauhallinen tunnetasolla etenevä tutustuminen.

Mitä tehdä treffeillä?

Vie aitoja keskusteluja arvostava ja tunnetasolla yhteistä säveltä etsivä kauris maalaisromanttiseen ravintolaan kynttilöiden ympäröimälle illalliselle unelmista keskustellen.

VESIMIES 20.1.−19.2.

Vesimies on todella innovatiivinen ja hän rakastaa uusia ideoita. Vesimiehen ainutlaatuinen lahjakkuus saa hänet suunnittelemaan suuria asioita ja parantamaan maailmaa.

Ajatuksiinsa syventyvä ja omaperäinen vesimies on perusluonteeltaan ystävällinen. Hän nauttii älyllisestä flirttailusta, mutta näyttää syviä tunteitaan harvemmin.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat vesimiehelle?

Jousimies

Jousimiestä ja vesimiestä yhdistää energinen asenne elämää kohtaan. He toivovat elämältä ennalta-arvaamattomia tilanteita ja jakavat yhteisen intohimon seikkailuja kohtaan. Molemmat unelmoivat suuresti eivätkä pelkää laittaa kaikkea peliin niiden saavuttamiseksi.

Kaksoset

Vesimies ja kaksoset ovat lähes täydellinen pari: molemmat rakastavat syvällisiä keskusteluita ja innovatiivisten ideoiden luomista. He ovat todella viihdyttävää seuraa niin toisilleen kuin ihmisille heidän ympärillään.

Mitä tehdä treffeillä?

Vie vesimies paikalliseen bistroon hyvän ruoan ympäröimäksi − mielellään paikkaan, jossa saatatte törmätä tuttuihin. Vaihtoehtoisesti vie visuaalinen vesimies ulkoilmateatteriin katsomaan elokuvaa viinipullon kanssa.

KALAT 20.2.−20.3.

Kalat luottaa elämässä vahvasti intuitioonsa ja elää todella tunteiden viemänä. Salaperäisyys kiehtoo ja kalat nauttii uusiin paikkoihin tutustumisesta. Kalat lähtee mielellään tutkimusmatkalle, mutta ailahtelevan luonteensa takia päätyy usein käyskentelemään päämäärättömästi. Lempeä ja sympaattinen kalat välttää konfliktitilanteita viimeiseen saakka.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten kaloille?

Härkä

Kärsivällinen härkä sopii hyvin kumppaniksi kaloille, sillä hän ymmärtää kalojen tunteellista luonnetta. Härän suojelevainen luonne on juuri sitä, mitä kalat kaipaa kokeakseen olonsa turvalliseksi parisuhteessa.

Rapu

Huolehtivainen rapu on kalojen sukulaissielu. Molemmat merkit ovat erittäin sympaattisia ja heitä yhdistää herkkä ja tunteellinen luonne. Vahva lojaalisuus kumppania kohtaan luo vahvan pohjan turvalliselle ja lämminhenkiselle parisuhteelle.

Olisitko itse valmis päästämään uuden ihmisen elämääsi? HappyPancakesta löytyy jo suunnilleen 70 000 aktiivista käyttäjää. Rekisteröidy ja etsi seuraa – täysin maksutta!

dating


There are 2 comments

Add yours

Post a new comment