flirttailla

7 tapaa flirttailla

Monet eivät koe olevansa flirttailevia ja eivät ehkä edes tiedä miten käyttäytyä kun he ovat kiinnostuneita henkilöstä – siis miten flirttailla. Pelkää että saa rukkaset, mutta flirttailu on helpompaa kuin uskot! Lue HappyPancake:n alla oleva flirttiopas ja muutu flirttimestariksi.

Sano se silmilläsi

Paras, ja maailman vanhin tapa, flirttailla on: katsekontakti! Haluatko tietää jos hän on kiinnostunut, vangitse hänen katseensa ja katso häntä silmiin vähän liian kauan. Pitkä katsekontakti voi sanoa enemmän kuin tuhat sanaa.

Rehellisiä kohteliaisuuksia

Monet pelkäävät että ystävälliset kommentit ovat pinnallisia, mutta kuka ei haluaisi kuulla että on kiltti tai mukava tms.? Älä kommentoi ulkonäköä, kommentoi mielummin persoonallisuutta tai jotain muuta henkilökohtaista.

“Peilaa” käyttäytymistä

Tästä moni psykologi on kirjoittanut. Me ihmiset olemme yksinkertaisia olentoja ja haluamme että muut ihmiset pitävät meistä. Kun “peilaat” toisen henkilön käyttäytymistä, sanot “olemme samanlaisia, sinä ja minä”. Juo tai syö esimerkiksi samalla tavalla kuin deittisi, istu samanlaisesti tai peilaa häntä muulla tavoin. Deittisi tuntee yhteenkuuluvuutta kanssasi, ilman että hän edes tietää miksi!

Ota mahdollisuus olla yksin hänen kanssaan

Jos olette työkavereita voit kysyä jos hän haluaa syödä lounasta kanssasi tai mennä lounaskävelylle. Jos olette kavereita jotka viettävät usein aikaa isomman kaveriporukan kanssa, sano henkilölle josta olet kiinnostunut että koko porukka kokoontuu, mutta sitten kaikki muut saavatkin yhtäkkiä muita suunnitelmia ja te vietätte aikaa vain te kaksi. Hups!

Kuuntele ja opi

Kun olet hiljaa ja kuuntelet kun hän puhuu, hän tuntee olonsa tärkeäksi ja kiinnostavaksi. Näytä, että kuuntelet katsomalla häntä silmiin ja nyökkäämällä kun juttelette. Muista myös yksityiskohdat joista hän kertoo ja kysy esimerkiksi “Asuiko siis veljesi Tommi edelleen Turussa?”.

Uskalla olla fyysinen

Kun on lähellä deittiään ja koskettaa “sattumalta” välillä hänen olkapäätään tai polvia, näyttää että on kiinnostunut. Yritä myös lukea miten hän reagoi – jos hän on myös fyysinen, hän on luultavasti myös kiinnostunut. Jos hän istuu kauemmas sinusta, hän ei luultavasti ole kiinnostunut.

Käytä salaista asettasi

Me ihmiset rakastamme henkilöitä jotka nauravat ja hymyilevät. Muutumme rennoiksi ja viihdymme heidän seurassaan. Muista siis hymyillä ja vitsailla!

dating


There are no comments

Add yours