Happy couple having date and eating ice cream

8 kysymystä jota et saa kysyä ensimmäisillä treffeillä!

On ensimmäisten treffien aika ja sinulla on tuhat kysymystä. Haluat tietää kaiken deitistäsi! Mutta joitakin kysymyksiä ei kannata kysyä ensimmäisillä treffeillä. 

Mennäänkö naimisiin?

Kysyt varmaan vain tätä koska olet utelias, mutta deittisi voi ottaa kysymyksen vakavasti ja pelästyä. Älä ajattele avioliittoa ollenkaan ekoilla deiteillä.

Olenko mielestäsi hyvännäköinen?

Ekoilla treffeillä voi helposti saada hyvän itseluottamuksen ja ajatella vain itseään ja omaa ulkonäköään. Silloin voi tehdä mieli saada kehuja deitiltään, mutta älä kysy häneltä miltä näytät hänen mielestään! Se saa sinut vaikuttamaan epävarmalta ja pinnalliselta.

Mitä mieltä olet minusta?

Sama neuvo kuin edellisessä: haluat tietenkin tietää mitä hän ajattelee sinusta, mutta älä kysy sitä suoraan. Saat ajan mittaan kyllä tietää.

Miten monen kanssa olet harrastanut seksiä?

Ensinnäkin – haluatko todella tietää? Toiseksi – miksi on niin tärkeää että saat tietää? Mitä se sanoo henkilöstä? Ette ole 15-vuotiaita jotka pelaavat totuutta tai tehtävää, joten tämä on aika lapsellinen kysymys. Varsinkin ensimmäisillä treffeillä!

Milloin haluat lapsia?

Tämä on aika sama kuin ensimmäinen kysymys. Olet ehkä vain utelias, mutta tämä voi säikyttää deittisi. Kysymykset lapsista ovat sitä paitsi usein herkkiä ja monet eivät halua tai voi saada lapsia.

Miksi sinä ja eksäsi erositte?

Jos ensimmäisistä treffeistänne muodostuu suhde, et varmaan olisi halunnut tietää hänen eksästään. Eksä ehkä jätti hänet ja särki deittisi sydämen – haluatko todella tietää tätä? Toinen riski on, että puhutte liikaa edellisistä epäonnistuneista suhteista jotka herättävät tylsiä muistoja ja tunteita. Tehän olette treffeillä ja tämä on TEIDÄN iltanne, vai mitä?

Mitä mieltä olet seksistä ensimmäisillä treffeillä?

Saat varmaan tietää treffienne jälkeen jos todella haluat tietää…! Etsistö vakavaa suhdetta vai vain seksiä? Jos vastauksesi on edellinen vaihtoehto ei ehkä kannata puhua liikaa seksistä ensimmäisillä treffeillä.

Mitä puoluetta äänestät?

Politiikasta puhuminen treffeillä voi luoda huonon tai vaivalloisen tunnelman! Voi tietenkin olla hyvä tietää suunnilleen mitä mieltä toinen on, mutta älä kysy niin suoria kysymyksiä.

dating


There are no comments

Add yours