200220737-007

Deittailla ilman rahaa?

Meillä voi olla erittäin erilaisia rahatilanteita elämän varrella. Opiskelijana tai työttömänä emme voi elää samaa elämää kuin henkilö joka tienaa paljon. Miten siis tehdä jos haluaa mennä ravintolatreffeille, mutta ei ole rahaa siihen? Tässä pari neuvoa: 

  • Ole avoin rahatilanteesi kanssa jo alusta. Sano suoraan jos sinulla ei ole varaa mennä esimerkiksi tiettyyn ravintolaan.
  • Älä ole nirso, mutta vös olla hyvä välttää näyttää deitilleen että on todella rikas, niin ettei hän tunne oloaan epämukavaksi
  • Tämä voi kuullostaa epäromanttiselta, mutta puhukaa rahatilanteistanne. Sinä ehkä ärsyynnyt siitä, että deittisi vaikuttaa luulevan että olet tehty rahasta ja ehdottaa deittejä joilla täytyy käyttää paljon rahaa.
  • Monet voivat pelätä sitä, että toiset uskovat että on köyhä. Muista, että kyse on “vain” rahasta ja monet meissä ovat eri elämäntilanteissa ja voivat käyttää vähemmän tai enemmän rahaa treffeillä.
  • Ei ole pakko mennä ravintolaan treffeillä tai juoda kalliita drinkkejä. On olemassa monta aktiviteettiä jotka ovat ilmaisia tai melkein ilmaisia. Syökää illallista kotona, menkää kävelylle tai pelatkaa pelejä.
  • Kumpi maksaa laskun ravintolassa? Tästä voi olla montaa eri mieltä. Monen mielestä miehen kuuluu maksaa, mutta nykyään yhä useampi haluaa jakaa laskun.

 

Mitä mieltä sinä olet? Voisitko tapailla henkilöä jolla on aivan eri rahatilanne kuin sinulla – ja miten mielestäsi voi välttää konfliktejä?
dating


There are no comments

Add yours