persoonallisuustyyppiä

6 persoonallisuustyyppiä joita kannattaa välttää

On olemassa monta persoonallisuustyyppiä deittimaailmassa joita kannattaa varoa. Tässä kuusi heistä:

Olen todella kiireinen

Hänellä on todella paljon tärkeää tekemistä koko ajan, eikä tätä persoonallisuustyyppiä voi hiljentää kun hän puhuu työstään ja suunnitelmistaan. Jos sinusta on ok että hänen uransa ja suunnitelmansa ovat tärkeämpiä hänelle kuin sinä, voit ehkä saada hänestä kumppanin. Älä kuitenkaan odota, että saat hänen huomionsa kun tarvitset sitä.

En halua pilata ystävyyttämme

Olette kavereita ja pussailette joskus kännissä. Kun kysyt hänen tunteistaan sinua kohtaan, hän vastaa ettei hän halua pilata ystävyyttänne. Kun joku sanoo näin, hän ei luultavasi tunne rakkaus- tai ihastustunteita sinua kohtaan – muuten hän ei piittaisi siitä, miten ystävyytenne mahdollisesti voisi muuttua tai mennä pilalle. Tämä on vain hänen tapansa välttää sanomasta että hän ei ole kiinnostunut vakavasta suhteesta kanssasi.

Olen seikkailunhaluinen

Tätä persoonallisuustyyppiä voisi kutusa klassikoksi! Ruskettunut surffari joka suunnittelee seuraavaa Aasian-matkaansa. Hän on jännittävä, hauska ja hyvännäköinen, mutta älä mene lankaan! Hän ei pidä vastuusta ja tylsästä arjesta, eikä siksi myöskään vakavista suhteista.

Minulla on ongelma

Ei ole helppoa olla tämän tyypin kumppani. Hänen vaikea lapsuutensa ja pimeys jota kukaan ei ymmärrä ovat hänen mielestään syy käyttäytyä sikamaisesti sinua ja kaikkia muita kohtaan kun hänellä on rankka päivä. Hänellä on selityksiä kaikelle ja käyttäytyy marttyyrimaisesti kun mainitset että hän käyttäytyy huonosti. Jos uskot että voit “parantaa” hänet ja auttaa häntä tulemaan onnelliseksi, voin vain sanoa: kukaan ei pysty siihen.

Aina eniten juovuksissa juhlissa

Hauska ja ihana kuin hän on selvinpäin, mutta epäsiedettävä ja säälittävä kun hän on juovuksissa. Aina kun juhlitte yhdessä vahdit huolestuneena häntä ja yrität laskea kuinka monta olutta hän on juonut. Aseta vaatimus: joko hän lopettaa huomisen tai jätät hänet. Ei ole olemassa keskitietä.

Lyhyt ja intensiivinen suhde

Hän saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi ja valituksi yhden illan ajan ja katoaa sen jälkeen elämästäsi. On helppo upota hänen romanttiseen elokuvakäsikirjoitukseensa – hän haluaa kävellä käsi kädekkäin, hän katsoo sinua syvään silmiin, suutelee sina intohimoisesti… Mutta nauti niin kauan kun tätä riittää, kohta hän katoaa yhtä nopeasti kuin hän ilmestyi elämääsi.


Mitä muita persoonallisuustyyppejä sinä olet kohdannut? 🙂

dating


There are no comments

Add yours