kotisi

Tee kotisi deittivalmiiksi!

Aika kutsua deittisi kotiisi ensimmäistä kertaa? Ei hätää. Me autamme sinua saamaan kotisi deittikuntoon! 

1. Jos sinulla on vain aikaa siistiä yksi huone – valitse kylpyhuone! Mikään ei ole epäromanttisempaa kuin kakkaraidat vessassa, hiukset lavuaarissa tai paha haju kylpyhuoneessa. Pese puhdistusaineella ja vessaharjalla äläkä unohda tarkistaa että sinulla on saippuaa ja vessapaperia. Tuoksukynttilä on piste i:n päälle.

2. Kun siivoat kotisi, ajattele seuraavaa: “puhdasta, raikasta ja kotoisaa”. Jos kotisi on LIIAN kliinisesti siivottu, deittisi voi tuntea olonsa epämukavaksi. Anna siksi persoonnalisuutesi loistaa kotisi sisustuksessa! Varmista, että sinulla on mukava nurkka esimerkiksi olohuoneessa jossa voitte istua yhdessä viltin alla. Muista myös piilottaa kaikki esineet joita et halua hänen näkevän…

3. Muista valaistus. Ollakseni todella ennakkoluuloinen, uskon, että miesten tarvitsee ajatella tätä useammin kuin naisten. On kivempi pussailla jos kaikki valot eivät ole päällä. Kukaan ei halua treffeille asuntoon joka tuntuu leikkaussalilta. Sytytä pieniä lamppuja ja kynttilöitä.

4. Älä oleta että harrastatte seksiä, mutta jos ilta kuitenkin loppuu näin, muista kondomit. Muista myös vaihtaa lakanat ennen treffejä.

5. Musiikin aika! Valitse etukäteen rento musiikkilista joka voi soida taustalla kun deittisi saapuu luoksesi. Se tekee hiljaisuuksista vähemmän epämukavia. Valitse musiikkia josta pidät! Esimerkiksi Barry White voi olla liian kliseistä.

 

Nyt mikään ei voi pysäyttää sinua. Tsemppiä!
dating


There are no comments

Add yours