Lue miksi laastarisuhde kannattaa eron jalkeen

Lue, miksi laastarisuhde kannattaa eron jälkeen!

Oletko juuri hiljattain eronnut? Tuntuvatko illat tyhjiltä ja viikonloppusi kaipaavat viihdykettä? Ratkaisu saattaa löytyä laastarisuhteesta. Pian edellisen parisuhteen päättymisen jälkeen alkanutta uutta suhdetta kutsutaan leikkimielisesti laastarisuhteeksi. Deittailun aloittaminen heti eron jälkeen voi tuntua omituiselta. Ajatusta laastarisuhteesta ei kuitenkaan kannata torpata heti alkuun. Miksi siis laastarisuhde kannattaa?

Pääset yli eksästäsi

Laastarisuhde ei välttämättä ole huono tapa selvitä erosta. Parisuhteen päätyttyä moni kaipaa seuraa ja läheisyyttä. Päästämällä iloa ja ihastuksia takaisin elämääsi laastarisuhteen muodossa, unohdat päättyneen parisuhteesi nopeammin.

Voit jälleen pitää hauskaa

Niin kliseistä kun se onkin, erosta ylitse pääsemiseen ja sydänsuruihin auttaa ainostaan aika. Mikset käyttäisi aikaasi hauskanpitoon ja uusiin, erilaisiin ihmisiin tutustumiseen? Uusi ihastus saa sinut ajattelemaan muuta, näkemään asioita uudelta näkökannalta ja lopulta unohtamaan epäonnistuneen parisuhteesi.

Kokeilet jotain uutta

Laastarisuhteen kauneus piilee siinä, että sinulla on mahdollisuus tapailla todella erilaisia tyyppejä kuin entinen kumppanisi. Oletko salaa haaveillut muusikon tai insinöörin deittailusta? Nyt jos koskaan on sen aika.

Otat askeleen oman mukavuusalueesi ulkopuolelle

Käännä eron mukanaan tuoma elämänmuutos voimavaraksi; nyt on sinun mahdollisuutesi kehittyä ja oppia uutta. Tutustumalla uusiin ihmisiin ja rohkeasti heittäytymällä uuteen, kepeään laastarisuhteeseen poistut omalta mukavuusalueeltasi. Päästämällä uuden ihmisen elämääsi, opit uutta niin itsestäsi kuin elämästäsi!

Itsetuntosi kohoaa

Itseluottamuksesi kasvaa, kun huomaat maailman olevan täynnä mielenkiintoisia ihmisiä, jotka ovat myös kiinnostuneita sinusta! Erityisesti, jos olit aikaisemmassa suhteessa jätetty osapuoli, uusi ja raikas suhde voi kohottaa itsetuntoasi. Laastarisuhde on hyvä tapa aloittaa särkyneen sydämen parannusprojekti, kun huomaat, ettet tarvitse eksääsi ollaksesi onnellinen.

Muista nämä 5 asiaa, ennen kuin hyppäät laastarisuhteeseen:

1. Pidä laastarisuhteen pelisäännöt selvinä: on tärkeää, että kumpikin osapuoli tietää, mistä on kysymys. Kerro rehellisesti uudelle kumppanillesi, mitä suhteelta haet.

2. Älä aloita kevyttä laastarisuhdetta, jos tiedät toisen osapuolen olevan aidosti kiinnostunut sinusta. Se on vain ja ainoastaan ilkeää.

3. Älä kiirehdi. Laastarisuhteen tarkoitus on parantaa sydänsurusi ja piristää. Yhteenmuutto viikon tapailun jälkeen ei välttämättä ole se kaikista parhain idea.

4. Tee niin kuin sinusta parhaalta tuntuu ­ olet sinkku, sinulla on siis lupa nauttia elämästä ja tehdä juuri mitä itse haluat!

5. Pidä avoin mieli. Kuka tietää, vaikka laastarisuhteesta löytyisikin sattumalta uusi rakkaasi ja siitä kehittyisi hiljalleen pidempikin suhde.

Olisitko itse valmis päästämään uuden ihmisen elämääsi? HappyPancakesta löytyy suunnilleen 70 000 aktiivista käyttäjää. Rekisteröidy ja etsi seuraa – täysin maksutta!

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. Pena

    Taisi artikkeli olla lähinnä naisille ja mallimiehille? Vai lasketaanko seuraava kahden vuoden päästä (ehkä, tuskin) löytyvä suhde laastarisuhteeksi?


Post a new comment