kesädeitti

Miten löytää kesädeitti?

Kesä on täydellinen aika flirttailla. Kaikki ovat rennompia ja uskaltavat puhua tuntemattomien kanssa – on siis suurempi mahdollisuus löytää kesädeitti! Tässä muutama paikka jossa voi flirttailla ja löytää kesälle deitin: 

UIMARANNALLA

Olemme harvoin yhtä avoimia kuin rannalla. Olemme avoimia kesäseikkailuille ja olemme jättäneet työn ja muut velvollisuudet kotiin. Uimarannat jakautuvat usein perheiden, parien ja sinkkujen mukaan. Siksi on helppo arvioida miten avoimia rannalla olevat henkilöt ovat flirteille. Kun näet kiinnostavat henkilön, yritä löytää luonnollinen tilanne jolloin voitte alkaa jutella, esimerkiksi jäätelökioskin jonossa. Kutsu hänet pelaamaan lentopalloa, uimaan kanssasi tai vaikka after-beachille. Muista kuitenkin yrittää lukea tilannetta.

PUISTOSSA

Kuten rannalla, myös puistoissa moni ovat sosiaalisempia. Puistoissa tosin olemme pukeutuneita. Ota mukaan mölkky tai muita puistopelejä!

SALILLA

Näin kesällä salille meno ei ehkä houkuta, mutta monet viettävät myös nyt vapaa-aikaansa salilla. Se on luonnollinen paikka puhua siitä mitä te kaikki teette juuri silloin – treenaamisesta.

RAUTAKAUPASSA TAI PUUTARHAMYYMÄLÄSSÄ

Kesällä remontoimme ja puuhastelemme puutarhassa. Voimme viettää monta tuntia rautakaupassa tai puutarhamyymälöissä etsien inspiraatiota uusin projekteihin. Kysy kiinnostavan näköiseltä tyypiltä mitä hän suunnittelee!

Etkö ole löytänyt sitä oikeaa vielä? Liity HappyPancake:iin!

dating


There are no comments

Add yours