kesäflirtti

Kesäflirtti vai aitoa rakkautta?

Kesällä ja lomalla on helppo ihastua. Vietämme paljon aikaa ulkona, olemme rentoja ja sosiaalisia – ja unohtamatta tärkeintä asiaa: olemme paremman näköisiä! Kun olemme kuorineet paksut syksy- ja talvivaatteemme ja olemme saaneet ihanan rusketuksen, ulkonäkömme lisäksi myös persoonallisuutemme ja itsetuntomme paranevat. Kun tapaat henkilön jonka kanssa olet aloittanut kesäromanssin, mistä tiedät että se ei ainoastaan ole kesäflirtti vaan että suhteestanne voi kasvaa aito rakkaussuhde? Tässä muutama merkki joka kertoo, että se luultavasti on enemmän kuin vain flirtti:

YSTÄVÄSI OVAT “HYVÄKSYNEET” HÄNET

Kaverisi kuvastavat usein sinua; jos kavereidesi mielestä henkilö on mahtava, voit ottaa sen merkkinä siinä, että hän oikeasti voikin olla hyvä tyyppi. Jos kaverisi sen sijaan eivät pidä hänestä, ota se varoituksena ja mieti miksi he eivät pidä hänestä. Siksi kannattaa esitellä uusi deitti aika aikaisin kavereille.

VOIT HYVIN!

Oikean henkilön kuuluu antaa sinulle energiaa ja saada sinut voimaan hyvin. Elämä ei tietenkään aina ole tanssia ruusuilla, mutta kun on vastarakastunut saa yleensä supervoimia. Mieti miten deittisi saa sinut voimaan ja mitä tunnet kun olet hänen kanssaan.

VOIT OLLA OMA ITSESI

Voit rentoutua kun olet deittisi kanssa ja tunnet olosi varmaksi. Kun tuntee olonsa rennoksi ja varmaksi henkilön kanssa ja kun hän arvostaa sinua juuri sinuna, flirtistänne voi muuttua jotain vakavamaa.

TUNNET OLOSI ITSEVARMAKSI, FIKSUKSI JA HAUSKAKSI

Oikea henkilö saa sinut näyttämään parhaat puolesi. Jos hän saa sinut tuntemaan olosi parhaaksi itseksesi, pidä lujaa kiinni hänestä!

NAURATTE YHDESSÄ

Tämä voi kuulostaa itsestäänselvältä, mutta se, että voi nauraa yhdessä on kestävän suhteen A ja O. Jos ette pysty nauraa ja pilailla yhdessä, hän ei ehkä ole se oikea sinulle.      

 

Etkö ole vielä löytänyt sitä oikeaa? Liity HappyPancake:iin!

dating


There are no comments

Add yours