Skärmklipp 2014-11-27 15.41.22

Treffit kotona? Tee kodistasi deittivalmis!

Mikäs sen paljastavampaa kuin kaikista yksityisin nurkkamme: kotimme. Kodissamme olemme rentoja ja valitsemme itse miten sisustamme ja mitkä tavarat on esillä ja luovat kodimme tunnelman. Jopa tuoksumme jää seiniin kotonamme.

Tämän takia voi olla pelottavaa tai jännittävää kutsua deitti kotiin – miten tiedät miltä kotisi tuoksuu ja mitä mieltä deittisi on tauluistasi? Lue vinkkimme miten et ole yhtä hermostunut ennen treffejä kotonasi!

Näin teet kodistasi deittivalmiin

  • Poimi pois jotakin – “Less is more” on hyvä pitää mielessä kun teet kodistasi deittivalmiin. Laita kaappiin se iso maljakko joka sinulla on esillä tai muutama takki eteisestä.
  • Jätä jotain henkilökohtaista esille – Jätä esille jotain joka kertoo sinusta. Anna deittisi huomata tämä esine kun hän on luonasi treffeillä.
  • Tiskaa kaikki tiskit – Eihän likainen kahvikuppi tai pari lasia haittaa, mutta annat paremman ja puhtaamman vaikutelman deitillesi jos tiskaat kaikki tiskit pois.
  • Älä unohda kylpyhuonetta! – Siivoa kaikki nurkat kylpyhuoneessasi (siis myös wc-istuimen kansi jne.). Muista myös tuulettaa.
  • Vastapesty pyykki tuoksuu raikkaalta kodissasi – Helppo niksi miten saat kotisi tuoksumaan raikkaalta on pesemällä lakanasi ja pyykit. Makea pyykin tuoksu saa deittisi tuntumaan rennolta ja kotoisalta! Muista myös tuulettaa keittiössä ruoan hajut pois.
  • Valitse sopiva musiikki – Välttääksesi nolon “mitäs haluaisit kuunnella” -tilanteen, laita musiikki päälle jo ennen kuin deittisi tulee. Anna musiikin toimia taustamusiikkina joka tekee hiljaisuuksista vähemmän kiusallisia.

Mitkä ovat parhaat vinkkisi kotitreffeille?

Kommentoi tähän blogikirjoitukseen!

dating


There are no comments

Add yours