175381005-1050×699

Unohda ujous! Lue niksimme miten tulevat treffit jännittävät vähemmän

Luuletko että olet ainoa joka jännittää treffejä? Siinä tapauksessa olet väärässä! Useimmat meistä jännittävät treffejä ja ovat hermostuneita ja ujoja ennen ekoja treffejä. Joskus hermot ja ujous voivat jopa häiritä deittailua.Jotta saisit enemmän irti treffeistä ja uskaltaisit deittailla vaikka se jännittää, olemme listanneet seitsemän niksiä jotka auttavat ujouden voittamisen treffeillä!

7 niksiä jotka vähentävät hermoja

  • Mieti miten treffit menisivät unelmatapauksessa – Mieti 15 minuuttia miten tulevat treffisi tulevat olemaan ja mieti mitä haluat tuntea treffeillä. Keskity positiivisiin tunteisiin kuten ilo ja hyvä itsetunto, näin saat paremman itsetunnon ja paremman olon ennen treffejä!
  • Pukeudu mukavasti – Asu joka tuntuu epämukavalta ja johon ei ole tottunut ei ole kivaa treffeillä. Pukeudu siis kuten haluat, älä kuten sinun odotetaan pukeutuvan.
  • Tee jotain naurettavaa ja hauskaa jään murtamiseksi – Joskus voi olla hyvä tehdä jotakin odottamatonta päästäkseen eroon hermoista. Tee jotain hassua treffien alussa tunnelman rentouttamiseksi!
  • Varaa tarpeeksi aikaa – Stressaaminen tekee vain treffeistä huonommat. Varaa tarpeeksi aikaa ennen treffejä saadaksesi tilanteen hallinnan ja voidaksesi rentoutua treffeillä.
  • Nauti hermoista – Hermostuminen voi joskus olla hauskaa! Se on tunnematka joka kertoo että jokin on tärkeää meille.
  • Ymmärrä ettei maailma kaadu – Mikä on pahinta mitä voi tapahtua? Jos lopulta päädytte yhteen, tulette näkemään toisenne kaikki puolet – myös nolot puolet. On niin paljon tärkeämpiä asioita jotka määrittävät sovitteko yhteen, joten pienet erimielisyydet tai nolot tilanteet ei muuta tilannetta ja tunteita.
  • Deittaile enemmän! – Mitä enemmän teet jotain jota jännität, sen varmemmaksi tulet. Mitä useammin joudut epämukavaan tilanteeseen, sitä varmempi olet seuraavalla kerralla.

Miten pääset eroon jännityksestä?

Kommentoi auttaaksesi muita!

 

dating


There are no comments

Add yours