Skärmklipp 2014-12-05 12.00.21

6 deittityyppiä – mikä niistä olet?

Tiedätkö mitä etsit deittielämästäsi? Kun tiedät, sinun on helpompi löytää oikeanlaisia deittejä. Avuksesi olemme tehneet testin joka kertoo sinulle minkälainen deittailija olet! Heräsikö mielenkiinto? Tee testi!

Tee testi täällä!

Lue lisää kuudesta deittityypistä

Oletko tyytyväinen tulokseesi? Lue muista deittityypeistä nähdäksesi jos joku toinen sopii sinulle paremmin.

TREFFI-PANNUKAKKU

Skärmklipp 2014-12-05 11.38.52

Deittailu on juttusi! Mielestäsi deittailu on kivaa ja käyt usein treffeillä. Et voi olla käymättä, olet niin sosiaalinen ja utelias. MIelestäsi on mukavaa tavata uusia ihmisiä ja oppia tuntemaan mahdollisia tulevia poika- tai tyttöystäviä.

Tyypillisiä treffejä sinulle:

Kanssasi treffit ovat joka kerta erilaisia. Kahviloita, baareja, keilaushalleja ja kuumailmapallomatkoja tai muita impulsiivisiä viime hetken ideaoita.

ROMANTIKKO-PANNUKAKKU

Skärmklipp 2014-12-05 11.37.27

Romantikko on jopa aliarvio sinulle. Olet romantiikan ammattilainen! Kyseessä on tietenkin se aito rakkaus… ja ruusunlehtiä… ja kuplivaa… ja mansikoita sekä suklaata.

Tyypillisiä treffejä sinulle:

Sinun kanssa treffit ovat kaikkea muuta kuin arkipäiväiset ja tavalliset. Jokainen asia on tiptop kunnossa ja ilta viimisen päälle suunniteltu – älä unohda jousikvartettoa ja  kynttilöitä!

YSTÄVÄ-PANNUKAKKU

Skärmklipp 2014-12-05 11.38.40

Rakkautta ensisilmäyksellä ei ole sinun juttusi. Sinulla ei polvet heikkene niin vain ensitreffeillä. Sinulle tie rakkauteen menee ystävyyden kautta. Toimiihan tuo baareissa juokseminen ja treffeillä käyminen mutta etsit mieluiten ystäviä.

Tyypillisiä treffejä sinulle:

Treffit sinun kanssa ovat aina mukavia. Illallinen ravintolassa on sinun mielestä liian suurta, joten ennemmin ehdotat muutamaa keilasarjaa tai kävelyä puistossa.

SEURUSTELU-PANNUKAKKU

Skärmklipp 2014-12-05 11.38.07

Deittailu ja treffeillä käyminen on sinulle tärkeää ja otat sen tosissasi. Haet henkilöä jonka kanssa voisit jakaa loppuelämän. Se että teillä on samat periaatteet ja arvomaailma on sinulle tärkeää.

Tyypillisiä treffejä sinulle:

Haluat käyttää tutustumiseen niin paljon aikaa treffeillä kuin mahdollista. Tämän takia valitset usein treffien paikaksi rauhallisen ravintolan tai kahvilan jossa ei tarvitse ajatella ruuhkaa tai melua.

FLIRTTI-PANNUKAKKU

Skärmklipp 2014-12-05 11.37.43

Sinun kanssa vauhtia riittää. Sinä et unelmoi siitä suuresta rakkaudesta, vaan otat aina vastaan uusia haasteita ja käyt usein treffeillä. Naureskelet ja viihdyt deittisi seurassa mutta sisimmät ajatukset pidät sisälläsi koska et kuitenkaan halua että siitä tulisi mitään vakavampaa.

Tyypillisiä treffejä sinulle:

“Paljon naurua ja juhlaa”, voisi muutamalla sanalla kuvailla treffejä kanssasi. Kehut deittiäsi usein ja teet kaiken sen eteen että deittisi viihtyy.

EPÄVARMA-PANNUKAKKU

Skärmklipp 2014-12-05 11.38.24

Deittailla vai eikö deittailla, siinä pulma. Et ole oikein varma haluatko edes tavata ketään ylipäätään. Olisihan se kiva saada ainakin juttuseuraa silloin tällöin. Mutta lähteä rakastumaan? Se ei ole tällä hetkellä juttusi ja pidät sitä ehkä jopa vähän yliarvostettuna… vai?

Tyypillisiä treffejä sinulle:

Olet edelleen hieman epävarma ja hakusessa nettideittailun kanssa. Mutta älä anna sen estää sinua! Lupaan että et ole ainoa joka on varovaisesti liikkeellä.

Minkä deittityypin sinä sait tulokseksi?

Kommentoi ja katso jos joku muu etsii samaa kuin sinä!

 

dating


There are no comments

Add yours