treffeille

5 vinkkiä ensimmäisille treffeille

Aika ensimmäisille treffeille? Tässä viisi neuvoa siihen, miten kannatta toimia jos liian monta perhosta lentävää vatsassa.

Sopikaa treffit aikaisin 

On helppo juuttua pitkiin chat-viestittelyihin, mutta vasta kun tapaatte IRL voitte tietää jos teistä tulevaisuudessa voi tulla pari vai ei. Jos viestittelette liian kauan ennen ensimmäisiä treffejä, voitte saada epärealistisia odotuksia ja voitte tulla liian hermostuneiksi. Miten epäromanttiselta se kuulostaakaan, on paras tavata niin nopeasti kuin vain voitte.

Kaikki rakastavat huomiota

Kun on hermostunut voi helposti keskittyä itseensä ja unohtaa mitä toinen on sanonut. Yritä keskittyä deittiisi ja näytä että olet kiinnostunut hänestä. Kaikki rakastavat huomiota!

P.s. on ok että sinulla voi olla huonoja päiviä joskus, jolloin kaikki ärsyttää, mutta yritä olla ajattelematta sitä ensimmäisillä treffeillä ja yritä olla valittamatta.

Ole kohtelias

Klassisiin treffisääntöihin kuuluu, että pitää ovea auki deitilleen, antaa kohteliaisuuksia ja katsoo silmiin. Sekä miehille että naisille. Pihiys ja epäkohteliaisuus on epäseksikästä.

Valitse oikea aktiviteetti – ja pitäkää treffit riittävät lyhyinä!

Joidenkin mielestä on rentoa ja hauskaa tehdä jotain fyysistä treffeillä, kuten keilailla tai pelata minigolffia, kun taas toiset stressaantuvat vain fyysisten treffien ajattelusta. Jutelkaa tästä ennen treffejä! Perussääntö on, että ensimmäisillä treffeillä kannattaa nähdä neutraalissa ja julkisessa paikassa. Äänitaso ei saa olla liian korkea, mutta ei myöskään liian hiljainen. Jos pelkäät että treffeistä tulee liian pitkät, kerro etukäteen että sinulla on suunnitelmia treffien jälkeen (jos treffit ovatkin onnistuneet, voit aina sanoa että voit “muuttaa suunnitelmiasi”…).

Sinulla ei ole mitään hävittävää!

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: näe treffit hauskana juttuna. Mikä on pahinta mitä voi tapahtua? Vaikka deittisi ei ehkä ole elämäsi suuri rakkaus, voitte ainakin saada hauskan illan yhdessä (ja hauskan tarinan jonka voi kertoa kavereillesi!). Et voi siis hävitä mitään, vain voittaa.

dating


There are no comments

Add yours