hermot

6 vinkkiä miten taklata hermot treffeillä

Moni meistä on tuntenut sen: kun hermot ottavat yliotteen ja suu tuntuu kuivalta, hikoilee eikä tiedä mitä pitäisi sanoa tai tehdä. Hermostuneisuus on hankala tunne, mutta on olemassa tapoja joilla saada hermot kuriin. 

1. SO FRESH AND SO CLEAN

Vaatteet joissa tunnet olosi rennoksi ja hyvännäköiseksi saa olosi rennommaksi. Suunnittele ennen treffejä miten pukeudut, niin ettei sinun tarvitse valita viime sekunnissa. Ole tarkka hygienian kanssa. Kun stressaamme, voimme saada huonon hengityksen koska suu on kuiva ja voimme hikoilla. Pakkaa siis purkkaa käsilaukkuusi treffeille.

2. TARVITSET AIKAA ENNEN TREFFEJÄ

Yksinkertainen, mutta tärkeä neuvo. Varaa aikaa ennen treffejä ja harjoittele peilin edessä ja tsemppaa itseäsi.

3. TREENAA ENNEN TREFFEJÄ

Urheilusta saa endorfiinejä joka tekee meistä iloisia ja rentoutuneita. Jos treenaat ennen treffejä, et siis jännitä yhtä paljon treffeillä ja olosi on rento. Kävely tai nopea uintitreeni toimii yhtä hyvin kuin rankka salitreeni.

4. OLE REHELLINEN! (ÄLÄKÄ UNOHDA HENGITTÄÄ)

On 100% luonnollista olla hermostunut ennen treffejä. Kaikki ovat, siis myös deittisi. Sano suoraan että olet hermostunut ja muutut heti rennommaksi. Jos tunnet että saat pian paniikkikohtauksen, ajattele että se on vain fyysinen reaktio, eikä mitään vaarallista. Keskity deittiisi ja hengitä syvään.

5. AJATTELE KEHOASI

Kehonkieli sanoo paljon henkilöstä, joten mieti mitä signaaleja lähetät. Jos olet hermostunut saat helposti huonon ryhdin ja katsot lattiaan. Yritä ryhdistäytyä ja katsoa deittiäsi silmiin, äläkä unohda hymyillä. Kukaan ei tiedä mitä oikeasti tunnet jos kehonkielesi näyttää muuta – ja voit jopa huijata itseäsi…!

6. HARJOITTELE!

Ainoa tapa päästä eroon hermoista ja ujoudesta on harjoittelu. Altista itsesi “pelottaville” tilanteille arjessa niin usein kuin voit. Juttele bussikuskin kanssa, moikkaa naapuria, pyydä mukavaa kollegaa lounastreffeille. Vain koska olet ujo, se ei tarkoita sitä, että olet ujo loppuelämäsi. Monet muusikot ja näyttelijät ovat kertoneet että heillä on ollut hirveä ramppikuume heidän uriensa alussa.

TREFFIVINKKEJÄ UJOILLE

  • Valitse paikka jossa on paljon ihmisiä ja riittävän korkea äänitaso, niin että sulaatte joukkoon. Paikassa jossa on paljon ihmisiä, voi keksiä monta puheenaihetta.
  • Olkaa aktiivisiä kahvilatreffien sijaan. Menkää kävelylle niin että teidän ei vain tarvitse istua ja tuijottaa toisianne koko illan. Aktiiveilla treffeillä ei myöskään tule niin monta noloa hiljaisuutta.
  • Treffien ei tarvitse kestää monta tuntia – jos olet hermostunut nopeat lounastreffit tai kahvitreffit voivat olla hyvä alku.
  • Ehdota paikkaa, jossa tunnet olosi varmaksi ja turvalliseksi. Lempikahvilasi tai muu kantapaikkasi esimerkiksi. Älä yritä olla joku joka et oikeastaan ole ehdottamalla trendikästä ravintolla jossa et ole koskaan ollut.
dating


There are no comments

Add yours