pukeudu

Pukeudu oikein treffeille!

Aika treffeille; kaikki tuntuu hyvältä ensin, mutta sitten on aika valita vaatteet: “Mitkä valitsen?!” Kokeilet kymmenen eri asukokonaisuutta, mutta mikään ei tunnu oikealta. Hiukset eivät halua totella harjaa ja hiustuotteita, kello lähestyy treffejä ja sinun on päätettävä… Tunnistatko tämän tilanteen? Tässä HappyPancake:n parhaat vinkit treffipukeutumiselle!

Kysy itseltäsi:

1. Missä vaatteissa tunnet olosi mukavaksi?
Mitä vaatteit käytät useimmin? Kirjoita ylös ja mieti mitä yhteistä niillä on. Jos tunnemme olomme mukavaksi vaatteissamme, näytämme yleensä myös hyvältä. Muista että vaatteiden on istuttava hyvin päälläsi, ei siis liian isoja tai pieniä vaatteita. Sinun on myös pystyttävä liikkua niissä.

2. Mikä on parhaimman näköinen ja paras sinäsi?
Käy läpi vaatteesi (ennen treffejä) ja valitse “varmat kortit” jotka toimivat aina. Valitse asukokonaisuus näistä vaatteista ja lisää hauska tai kiinnostava yksityiskohta.
Mieti miten pukeudut kun saat eniten positiivisia kommentteja vaatteistasi ja käytä näitä vaatteita treffeillä.

3.  Mikä saa sinut iloiseksi? 
Mistä vaatteista, väreistä, kuvioista tai asusteista tulet iloiseksi? Jos et uskalla tai halua pukeutua liian räväkästi tai värikkäästi? Valitse vain värikäs asuste tai esimerkiksi sukat.

4. Entä mistä ei pidä?
Harva asia laskee itseluottamusta niin paljon kuin tunne että on pukeutunut väärin. Sen kaikki tietävät jotka ovat joskus valinnut liian tiukat housut, kengät jotka hiertävät tai paidan jossa hikiläikät näkyvät heti. Vaikka joku vaate olisikin supertrendikäs tai kaverisi mielestä tooosi hieno ylläsi, jos et tunne oloasi hienoksi siinä: älä valitse sitä treffeillesi.

Tärkeintä on, että tunnet olosi parhaaksi itseksesi niin että mahtava persoonaallisuutesi voi tulla esille. 

dating


There are no comments

Add yours