dumppaat

Näin dumppaat oikein

Jos deittailet paljon olet varmaan usein joutunut tilanteeseen, jossa haluat lopettaa deittalun tietyn henkilön kanssa, mutta myös ollut se joka tulee dumpatuksi. Molemmat tilanteet ovat tietenkin tylsiä – et halua loukata ketään eikä ole kiva tulla jätetyksi. Voiko lopettaa suhdetta “hyvin” ilman että loukkaa toista?

Omien kokemuksieni mukaan on todella tavallista että moni lopettaa suhteen lyhyen suhteen “ghostaamalla”. Eli vastaa lyhyin sanoin viesteihin ja lopettaa vähitellen kokonaan vastata viesteihin. Myönnän että olen itse myös dumpannut tällä tavalla, mutta myös ollut uhri tälle dumppausmenetelmälle. Ymmärrän, että tämä on helppo tapa lopettaa suhde, mutta eikö kuitenkin kannata olla rohkea ja sanoa suoraan ettei näe tulevaisuutta suhteelle?

Onko olemassa helppoja tapoja lopettaa suhde? Miten sinä dumppaat? Itse en usko että on olemassa helppoja tapoja. Se ON vaikeaa ja minusta sen tulee olla vaikeaa. Jos se EI tuntuisi vaikealta huolestuisin omista tunteistani. Kun jättää toisen, mielestäni kannattaa katsoa silmiin ja olla niin rehellinen kuin mahdollista. Vedä laastari pois ja saa se tehdyksi. Yritä vastata niin moneen kysymykseen kuin mahdollista ja anna hänelle aikaa.

Jos on vain käynyt 1-2 treffeillä ei kuitenkaan tarvitse olla niin dramaattinen. Varsinkin jos ei ole ollut niin paljon yhteydessä ennen treffejä. Jos olet tavannut hänet deittisivustolla olette molemmat tietoisia siitä, että monet menee monille treffeille ennen kuin tapaa sen oikean. Muista kuitenkin sanoa suoraan jos et halua jatkaa deittailua. Mieti miten haluaisit itse että sinua kohdeltaisiin.

Miten sinä dumppaat ja mikä on mielestäsi “oikea” tapa?

dating


There are no comments

Add yours