unnamed

6 vinkkiä: näin saat etäsuhteen toimimaan!

Kaukosuhdetta pidetään usein hankalana ja jopa jonkin verran pelottavana: ajatus omasta sydänkäpysestä satojen kilometrien päässä voi tuntua kauhistuttavalta. Kaukosuhteilla on kuitenkin turhaan huono maine – romanssin ylläpitäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin nyt!

Kaukosuhde on moderni tapa deittailla, jossa saat pariskunta-­ ja sinkkuelämän parhaimmat puolet samassa paketissa: turvallisuuden tuntua kumppanistasi, mutta samalla vapauden viettää vapaa-­aikaasi juuri oman aikataulujesi mukaan. Erilaiset kommunikaatioapplikaatiot kuten Snapchat, Skype ja Whatsapp tekevät yhteydenpidosta entistä helpompaa, vaikka et fyysisesti pystyisikään näkemään partneriasi päivittäin. Uskalla lähteä rohkeasti kaukosuhteeseen ja pidä nämä kuusi vinkkiä mielessäsi:

Etsikää teille sopiva aikataulu yhteydenpitoon

Yhdelle pariskunnalle sopii rutiini, toiselle taas spontaanimpi yhteydenpito. Oli tyylinne mikä tahansa, tärkeintä on olla yhteydessä tavalla tai toisella päivittäin. On tärkeää, että kumppanisi kokee olevansa osa jokapäiväistä elämääsi. Avoin kommunikointi niin elämän pienistä kuin suuristakin asioista on yksi tärkeimmistä avaimista onnistuneeseen kaukosuhteeseen.

Asenne kuntoon

Pidä positiivinen asenne, vaikka välillä etäsuhde harmittaisikin. Usko suhteenne vahvuudesta ja onnistumisesta on tärkeää, sillä asenne ratkaisee myös parisuhteissa.

Yhteiset pelisäännöt

Onnistuneen kaukosuhteen kannalta on tärkeää, että olette samalla sivulla suhteenne tilasta. Pitkäaikaisenkin kaukosuhteen kestää paremmin kun olette tehneet alustavia mutta selkeitä suunnitelmia yhteisestä tulevaisuudesta. Etäsuhde toimii, kun kumpikin osapuoli tietää realistisesti, mitä odottaa.

Käyttäkää pitkät Skype­puhelut todella toisiinne tutustumiseen

Vaikka takananne olisi vuosien suhde, ei kumppaniaan voi koskaan tuntea täysin läpikotaisin. Etäsuhde voi taata parisuhteelle vankan pohjan, kun käytätte etäsuhdeajan syvällisiin keskusteluihin.

Ole kekseliäs

Etäsuhde vaatii hieman vaivaa ja kekseliäisyyttä. Pienillä yksityiskohdilla saat kumppanisi tuntemaan olonsa erityiseksi, vaikka viime näkemisestä olisikin ehtinyt vierähtää tovi. Flirttailevat tekstiviestit kesken työpäivä n tai ympäri kumppanisi asuntoa piilotetut, suloisilla teksteillä varustetut muistilaput ilahduttavat kult a as i sekä muistuttavat, että hän on ajatuksissasi.

Pidä jännitys yllä…

… Oli välimatka kuinka pitkä tahansa. Pikkutuhmien tekstiviestien tai Snapchat videoiden arvoa ei kannata väheksyä!

Onko sinulla kokemusta etäsuhteesta? HappyPancake:ista löytyy suunnilleen 70 000 aktiivista käyttäjää reilusti yli sadalta paikkakunnalta ympäri Suomea. Rekisteröidy ja etsi seuraa – täysin maksutta!

dating


There are no comments

Add yours