10999417

5 askelta hyvän deittiviestin kirjoittamiseen

Yksi vaikeimmista asioista nettideittailussa on keskustelun aloittaminen ja yhteyden luominen. Sinun ei ainoastaan tarvitse löytää kiinnostavia henkilöitä lukemalla esittelytekstejä ja katsomalla kuvia, sinun pitää myös vakuttaa nämä henkilöt että sinä olet kiinnostava tyyppi.

Hyvän deittiviestin kirjoittaminen ei ole helppoa. Olemme keränneet parhaat vinkkimme auttaaksemme sinua nettideittailussa.

1. Yksinkertainen, mutta kiinnostava otsikko

Ensimmäinen haaste yhteydenotossa on saada hänet, jolle lähetät viestin, avaamaan viestisi. Kirjoita lyhyt ja yksinkertainen otsikko, mutta yritä saada viestisi vastaanottajan kiinnostuneeksi viestisi sisällösta. Joskus voi olla hyvä kirjoittaa “iltapäivälehtiotsikko”.

2. Aloita mainitsemalla jotain joka kertoo sinusta

Sinulla on vain muutama sekunti aikaa tehdä hyvä vaikutus, keskity siksi hyvään aloitukseen. Mainitse jotain joka kertoo sinusta ja miksi juuri tämä asia on sinulle tärkeä.

3. Ole henkilökohtainen

Saman viestin lähettäminen 50:lle ei toimi. Piste. Ole henkilökohtainen viestissäsi ja kirjoita tavalla joka kuullostaa sinulta. Kerro miksi kirjoitat juuri tälle henkilölle ja miksi hänen pitäisi vastata viestiisi. Lopeta siis copy+paste:aus!

4. Entintään kolme asiaa yhteen viestiin

Kirjoita lyhyitä viestejä, äläkä kerro koko elämäntarinaasi (sen sijaan voit toki jaata sen moneen viestiin). Muista pitää viestisi yhtenäisenä saadaksesi viestisi vastaanottajan kiinnostumaan sinusta. Hyvä muistisääntö on max. kolme eri asiaa yhteen viestiin.

5. Lopeta viesti tietoisesti

Viestin lopettaminen on tärkeämpää kuin moni luulee ja usein lopetamme viestin huonosti. Muista että viestisi vastaanottaja lukee viimeisen lauseen yhtä tarkkaan kuin ensimmäisen ja keskiosan ehkä nopeammin.

Miten sinä kirjoitat Happy -viestin?

Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours