byline-

5 ilmaista treffailuvinkkiä!

Oletko tuhlannut kaikki pennosesi lomalla mutta edessä olisi treffit? Ei hätää. Tässä meiltä viisi vinkkiä treffiaktiviteeteista jotka eivät maksa lanttiakaan!

1. Lainaa koira.

Pyydä naapurilta, kaverilta tai kollegalta heidän koiransa lainaan muutamaksi tunniksi. Sitten lähdette pitkälle kävelylle yhdessä nelijalkaisen ystävänne kanssa. Hauskaa ja mukavaa!

2. Ilmaiset näyttelyt ja museot

Googleta hakusanoilla “ilmainen sisäänpääsy”, “ilmainen konsertti” , “ilmainen näyttely” ja “ilmainen museo” sekä sen kaupungin nimi jossa asut. Tule yllättymään siitä, kuinka paljon on erilaisia tapahtumia ilman pääsymaksuja!

3. Järjestä peli-ilta klassikko lautapelien parissa

Laittakaa kännykät syrjään ja ottakaa esille Alfapet, korttipakka, 1000 palan palapeli, vanha shakkilauta tai Kimble. Klassikko lautapelejä pelatessa viihtyvyystekijät nousevat ihan omiin ulottuvuuksiinsa. Opitte myös uusia puolia toisistanne samalla.

4. Hikoilkaa yhdessä

Nämä ovat täydelliset treffit kaikille jotka rakastavat treenata ja joita ei häiritse pieni hikoileminen treffeillä. Ilmaiseksi käytettävissä olevia ulkoilmakuntolaitteita löytyy vaikka mistä, ei tarvitse kuin paikanta itselle lähin sijainti. Tehkää kovat treenit yhdessä ja tunnette kun endorfiineja alkaa virrata kroppaan. Ehkä se voi synnyttää myös muita tunteita?

5. Tyhjennä ruokakomero!

Ravintolassa ulkona syöminen voi olla sekä kallista että persoonatonta. Kutsu sen sijaan deittisi luoksesi illalliselle, jonka valmistatte yhdessä ruokakomerosi antimista.  Tai leipokaa skonsseja yhdessä ja nauttikaa kiireetön aamupala tunnelmavalaistuksessa.

Löydä treffikumppani ja rakkaus Happypancakella!

dating


There are no comments

Add yours