pokaa

Pokaa oikein!

Näin #metoo:n jälkeen kuulen usein kommenteja miehiltä jotka eivät uskalla flirttailla koska he pelkäävät että he tekevät tai sanovat jotain väärin. Kirjoitan siksi tänään tästä aiheesta ja siitä, miten kannattaa flirttailla ja miten ei. Huom! Nämä vinkit ovat kaikkia varten, ei vain miehille.

Mikä menee pieleen kun pokaa?

  • Alkoholi voi lisätä itseluottamusta ja iloa, mutta myös pilata sosiaaliset kykymme. Kohteliaat ja mukavat henkilöt voivat muuttua iljettäviksi sioiksi muutaman lasin jälkeen. He eivät huomaa että he joiden kanssa he juttelevat ja joita he luulevat pokaavansa muuttuvat vaivautuneiksi. Henkilöt jotka ovat liian juovuksissa eivät koskaan ole seksikkäitä. Jos juot usein liika, kannattaa yrittää juoda vähemmän kun aikomuksesi on flirttailla.
  • Yritä ajatella että olet uudella työpaikalla tai että tapaat kavereidesi kavereita – miten haluaisit silloin puhua ja käyttäytyä? Yritä käyttäytyä samoin kun olet baarissa. Älä ajattele että “nyt menen pokaamaan”, ajattele mielummin että haluat oppia tuntemaan uusia ihmisiä.
  • Henkilö jotka yrittävää likaa, saa minut ajattelemaan että hän ei välitä siitä ketä hän pokaa; se voisi olla kuka tahansa. Kaikki huomaa heti jos käytät samaa iskulausetta jota olet käyttänyt tuhat kertaa aiemmin. Haluan tuntea oloni ainutlaatuiseksi, enkä kalaksi joka on joutunut suureen verkkoon. Älä siis käytä kliseerepliikkejä vaan yritä löytää puheenaiheita joista te molemman olette kiinnostuneita. Tämä koskee myös nettideittailussa!

Onko sinulla kokemuksia tästä tai vinkkejä miten iskeä “oikein”, kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours