haluan

Haluan sinut kun sinä et halua minua

Kun saa jotain jota on toivonut kauan, itseluottamus kohenee. Joillekin itse etsimisestä tulee tärkeämpää kuin itse palkkio. 

Noin vuosi sitten tapasin miehen jota voimme kutsua Janiksi. Aloimme tapailla, mutta vain viikonloppuiltaisin kun nukuimme toistemme luona. En oikein pitänyt tästä seurustelumuodosta, sillä etsin oikeastaan vakavaa suhdetta silloin. Yritin siksi tehdä treffeistämme enemmän romanttisia… Lopulta onnistuin saamaan hänet jäämään luokseni koko lauantaiksi. Tiesin että hän oli varttunut hevosten kanssa, joten ehdotin että menisimme kävelylle lähettyvillä olevan tallin ohi. Tämän päivän aikana hän valitti koko ajan. Hän oli väsynyt ja krapulassa, oli liian kylmää ja hänellä oli vääränlaiset kengät. Myöhemmin hän perui seuraavat treffimme viime sekunnissa koska hän juhli mielummin ystäviensä kanssa. Se oli viimeinen pisara minulle, enkä halunnut tavata häntä enää sen jälkeen. Suhteemme loppui siis siihen, eikä hän vaikuttanut välittävän siitä.

Pari kuukautta myöhemmin tapasimme yhteisen kaverin juhlissa. Olin siellä toisen deitin kanssa ja kuten varmaan ymmärrätte olin aika viileä Jania kohtaan. Tämä sai kuitenkin hänet kiinnostumaan minusta ja hän lähetti myöhemmin tekstarin “en ymmärä mitä haluat minusta?”. Hän alkoi tämän jälkeen lähettää lisää viestejä ja lopulta suostuin tapaamaan hänet. Hän oli silloin todella juovuksissa ja selitti kaikenlaista siitä, miten hänen on vaikea näyttää tunteitaan koska hän ei saanut rakkautta lapsena.

Sanoin suoraan hänelle, että haluan tapailla, mutta en kello 03 lauantaiaamuyönä. Hän lupasi ettei näin tapahtuisi enää ja että hän veisi minut ravintolaan illalliselle. Mutta en koskaan saanut kutsua näille treffeille. Sen sijaan “mitä teet?”- ja “oletko hereillä?”-tekstarit jatkuivat. En lopulta vastannut niihin. 

Vähän aikaa sitten tapasin hänet taas. Tämän jälkeen hän alkoi taas lähettämään tekstareita ja tällä kertaa hän syytti minua siitä että lopetimme tapailun.

Hän halusi siis vain tavata minua silloin, kun minä en ollut kiinnostunut, sillä se loi jännitystä hänelle. Mutta kun “tyttöystävämateriaali” seisoi hänen silmiensä edessä, hän ei enää ollut kiinnostunut. Mitä vähemmän minä välitin, sen enemmän häntä kiinnosti. Kun minä näytin kiinnostusta hänen tunteensa viilenivät. 

Ymmärrän nyt, että tämä on mies jonka kanssa en koskaan saa vakavaa suhdetta – mutta on kuitenkin kiinnostavaa miten jahtivaisto toimii. Minä voin luultavasti olla samanlainen ja moni teistä lukijoista myös.

Henkilö joka vain haluaa jahdata, mutta ei itse suhdetta, ei koskaan tyydy. He ovat yleensä he, jotka saavat eniten naisia/miehiä ja he ovat yleensä ikuisia sinkkuja ja kyllästyvät helposti. 

dating


There are no comments

Add yours