apua

Apua! Minulla ei ole aikaa deittailla

“Minun täytyy keskittyä työhön” ja “Minun täytyy ajatella itseäni enemmän nyt, enkä siksi ehdi seurustella” ovat kaksi lausetta jotka olet ehkä kuullut; joko sanottavan sinulle tai ehkä sinä olet itse sanonut niin deitillesi. Miten rehellisiä olemme kun sanomme näin? Ovatko nämä vain kaksi tapaa sanoa hienommin ettei ole kiinnostunut tai ettei jaksa panostaa suhteeseen? Jos presidentti tai maailmankuulu poptähti, joka matkustaa 300 päivää vuodessa, onnistuu ylläpitämään suhdetta, eikö siinä tapauksessa sinunkin pitäisi? Jos ei ole AIKAA rakkaussuhteelle on minun mielestäni aika miettiä omaa elämäänsä ja mitä priorisoi elämässä. Uskon, että suhteet ovat tärkeintä mitä meillä on, mutta miten ylläpitää niitä jos kalenteri on täynnä? Jos sinulla sitä paitsi on lapsia, sen oikean löytämiseen ja deittailuun on luultavasti vielä vaikeampi löytää aikaa. Tässä muutama vinkki!

Ole rehellinen!

Ole rehellinen heti alusta ja kerro elämäntilanteestasi. Deittailin kerran henkilöä joka oli todella kiireinen, hän sekä opiskeli että teki töitä ja minulla oli “vain” osa-aikatyö. Kun valitin hänelle ettei hän koskaan ehdi nähdä minua, hän vastasi että hän tapasi minua useammin kuin kavereitaan tai perhettään. Ymmärsin silloin että hän itse asiassa teki kaikkensa suhteemme eteen. Ei ole väliä miten monta tuntia viettää aikaa yhdessä, vaan sillä, mitä tekee yhdessä. Kannattaa siis antaa kaiken huomionsa deitilleen kun vihdoin ehtii tavata häntä, eikä lukea sähköposteja tai somettaa.

Älä pelaa vaikeaa! 

Jos on vähän aikaa deittailuun, ei ole aikaa peleihin. Et ehdi tuhlata aikaa siihen, että hän vastaa; lähetä siis viesti hänelle ja kerro milloin sinulla on aikaa tavata häntä.

Deittisi saa liittyä seuraasi!

Ota deittisi mukaan kun esimerkiksi treenaat – kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Tai syökää aamiasta yhdessä ennen töitä tai sopikaa lounastreffit. Ei ehkä niin romanttista, mutta pääasia on, että ehditte tavata.

Käytä tekniikkaa

Vaikka ette ehdi tavata fyysisesti niin usein, voitte kuitenkin jutella joka päivä. Videopuhelut, tekstarit tai nopeat “hyvää yötä” -viestit riittävät.

Deittaile netissä – kaikkialla

Voit nettideittailla missä vain ja milloin vain. Käytä HappyPancake:n sovellusta ja deittaile bussissa kun menet töihin, tylsissä kokouksissa tai kun treenaat.

dating


There are no comments

Add yours