85126945210e91451ce35dfffd5342aa

9 treffivinkkiä sinulle joka olet ujo

Luulisi että deittailijat jotka ottavat eniten tilaa, ovat ulospäinsuuntautuneita, iloisia ja sosiaalisia onnistuvat parhaiten deittailussa. Monet kuvailevat itseään mielellään näin sekä deittiprofiileissaan että CV:issään. Jos sen sijaan olet ujo ja mietteliäs, sinun voi olla vaikea puhua uusien ihmisten kanssa. Tapaat ehkä kivan naisen/miehen juhlissa jonka kanssa haluaisit jutella, mutta samaan aikaan kun yrität rohkaista itseäsi menemään juttelemaan hänen kanssaan, joku muu ehtii ennen sinua. Tai olet ehkä kokonaan välttänyt deittailua ja flirttailua koska pelkäät että nolaat itsesi. Mutta ujouden voi treenata pois tai ainakin oppia elämään sen kanssa. Tärkeintä on että näet vahvuutesi, ja ujous ei välttämättä ole negatiivinen asia.

Tässä tulee yhdeksän treffivinkkiä sinulle joka olet ujo!

1. Nettideittailua pienin askelin 

Kun deittailet netissä voit edetä pienin askelin. Jos olet taitava kirjoittaja voit loistaa deittisivuilla! Mutta älä odota liian pitkään kunnes ehdotat treffejä – jos odotatte liian kauan kunnes näette IRL ette ehkä koskaan saa aikaiseksi treffejä, tai hermosi voivat ottaa yli etkä uskalla tavata häntä.

2. Ei ole vaikeaa olla rohkea jos ei pelkää 

Kuten Tove Jansson sanoi: “Ei ole mikään konsti olla rohkea, jos ei pelkää.” – ja rohkeus on puoleensavetävää! Siksi hän jota kehut tai jonka kanssa flirttailet tuntee luultavasti olevansa erityinen ja valittu. On jotain aidosti hienoa henkilössä joka uskaltaa kysyä puhelinnumeroa henkilöltä tai pyytä häntä treffeille vaikka hän on ujo.

3. Ole maailman paras kuuntelika 

Kun olemme hermostuneita keskitymme joskus vain itseemme, sillä analysoimme kaiken mitä sanomme ja teemme. Siksi kannattaa keskittyä häneen jonka kanssa juttelet ja kysyä monta kysymystä. Näin sinä et ole keskipisteessä vaan hän jonka kanssa juttelet. Sitä paitsi sinusta tulee hyvä kuuntelija näin ja me kaikkihan rakastamme kun toinen kuuntelee. Vaikutat sitä paitsi sympaattiselta ja empaattiselta.

Vanilla Photography

4. Mitä signaaleja kehonkielesi näyttävät? 

Muista hyvä ryhti, katsekontakti ja hymyile, myös epämukavissa tilanteissa. Kukaan ei tiedä mitä oikeasti tunnet sisälläsi ja voit ehkä jopa huijata itseäsi… Aivomme ja kehomme eivät aina tiedä mikä on aitoa ja mikä ei.

5. Käy kurssilla

Hyvä tapa voittaa arkiujous on menemällä esimerkiksi teatteri- tai tanssikurssille. Kun ilmaiset tunteitasi kehollasi ja kun uskallat haastaa itsesi leikkisässä ympäristössä voit saada paremman itsevarmuuden. Voit matkustaa toiseen maahan jossa et tunne ketään yksin ja oppia uusia asioita henkilöllisyydestäsi. Et ehkä olekaan niin epävarma kuin olet aina luullut…?

6. Keksi uusi aktiviteetti treffeille

Kuka on sanonut että treffien on pakko olla kahvilassa tai ravintolassa? Ehdota kävelyä tai museoa – se voi tuntua rennommalta!

Cute-couples-_-love-18948426-500-350_large

7. Harjoitus tekee mestarin

Tämä voi kuulostaa vaikealta, mutta ainoa tapa päästä eroon ujoudesta on altistaa itsensä pelottaville tilanteille ja harjoitella, harjoitella, harjoitella. Vain koska olet ujo, se ei tarkoita että tulet aina olemaan. Voimme kaikki onneksi muuttua! Aloita harjoittelu henkilöillä joita tapaat päivittäin. Hymyile ja moikkaa kassaa tai naapuria. Haasta itsesi smalltalkkaaman niin monen ihmisen kanssa kuin mahdollista.

8. Nosta esiin vahvat puolesi

Kirjoita ylös kaiken missä olet hyvä (vähintään viisi aisaa!) ennen kuin menet treffeille. Silloin sinulla on muistissa hyvät puolesi eikä huonot. Muista myös että kaikki pitävät eri asioista, monen mielestä ujous ja varovaisuus on söpöä.

9. Näe itsesi vaikeana ja salaperäisenä

Iso hyvä puoli siinä ettei ole henkilö joka puhuu paljon on, että monen mielestä voi vaikuttaa coolilta ja pidättäytyväisenä tai mystisenä. He tulevat haluamaan tietää enemmän sinusta!

Mitkä ovat parhaat ujousneuvosi? 

dating


There are no comments

Add yours