skjermbilde-2013-07-02-kl.-12.48.40

Oletko liian nirso?

Tunnemme kaikki sen henkilön joka on seurustellut sadat naisen/miehen kanssa, mutta ei koskaan ole onnistunut asettautumaan. Ehkä sinä olet hän? Deiteissäsi on aina jokin vika joka saa kiinnostuksesi loppumaan. Ärsyttävät kaverit, vinot hampaat, liian paksu tai laiha, liian sivistymätön tai liian tylsä. Kaikki ehkä alkoi nopealla ihastumisella jolloin liioittelit itsellesi miten ihana deittisi on ja pari viikkoa myöhemmin ärsyynnyt koska hän ei koskaan jätä sinua rauhaan.

Milloin on oikeastaan oikea aika kysyä itseltään “olenko liian nirso?”? Silloin ei ole kyse siitä että tyytyisit vähempään tai että alkaisit seurustella henkilön kanssa josta et ole kiinnostunut – vaan pikemmin siitä, että ymmärrät deittikaavasi. Etsitkö täydellisyyttä, saat luultavasti etsiä koko elämäsi. Ei nimittäin ole olemassa mitään sellaista. Kaikilla ihmisillä on huonoja päiviä, paha aamuhengistys ja outuja tapoja. Ennen kaikkea ensilumous ja -jännitys loppuu aina aikanaan. Silloin voi olla haaste jatkaa ja oppia tuntemaan henkilö kunnolla – sen sijaan että vain menet eteenpäin seuraavan henkilön luo.

Kysymys jonka voit kysyä itseltäsi on “mitkä ovat huonot puoleni?”. Sinulla on varmaan monta ominaisuutta joista et ole niin ylpeä. Mutta sinun on myös päästettävä toinen ihminen elämääsi ja hyväksyä hänen huonot puolet.

Tämä voi kuullostaa kliseiseltä, mutta puutteemme tekee meistä ihmisiä.

5f9a39b466ceaacfe6ecbf9e62702d26

dating


There are no comments

Add yours