Laughing girl making video call

Millainen tavoite, sellainen profiili – luo toimiva nettideittiprofiili!

Miten tehdä deittitavoitteita vastaava profiili?

Jos deittiprofiilin luominen tuntuu haasteelliselta, voi olla, ettet vielä itsekään ole määritellyt kunnolla mitä olet etsimässä. Kun tiedostat millaista seuraa haet, pystyt rakentamaan profiilin entistä paremmin omaa tavoitettasi tukemaan.

Etsitkö esimerkiksi vain sitä yhtä ja oikeaa vai haluatko löytää mahdollisimman paljon uusia tuttavuuksia?

TAVOITE 1: Haluan tutustua uusiin ihmisiin

Nettideittailu mahdollistaa sen, ettet ole sidoksissa ainoastaan turvalliseen tuttavapiiriin tai tiettyyn paikkakuntaan. Profiilissa kannattaa rohkeasti kertoa, että tavoitteesi on päästä tapaamaan uusia ihmisiä omien arkiympyröiden ulkopuolelta. Silloin rohkaiset toista osapuolta laittamaan viestiä silloinkin kun hän onaivan eri paikkakunnalta tai harrastaa erilaisia asioita kuin sinä.

Kiinnostuksenkohteista kertoessa listaukset auttavat tiivistämään mikä kaikki sinua kiinnostaa. Keskustelunherättämiseksi kannattaa kuitenkin pelkkien listausten sijaan mieluummin korostaa profiilissasi selvästi niitä asioita, joilla kiinnität huomion ja erottaudut mahdollisimman monen silmissä joukosta.

Jos profiilisi ei toimi lainkaan tai on ollut sinulla käytössä jo pitkään, sitä kannattaa päivittää tasaisin väliajoin. Erityisesti kuvia kannattaa vaihdella, jotta muut käyttäjät tietävät sinun olevan yhä aktiivinen, jos törmäävät profiiliisi uudelleen. Kuvia vaihtamalla voit myös testata, mikä kuva toimii parhaiten.

 

TAVOITE 2: Tosirakkaus mielessä

Se, että olet avoin seurustelulle ja etsit mahdollisesti pidempiaikaisempaa kumppania, ei tarkoita, että profiilisi täytyisi olla liian asiallinen tai jopa tylsä. Kirjoittaisitko tylsän tai yhdentekevän työhakemuksen, jos olisit hakemassa unelmiesi työtä?

Aitous toimii. Jos et ole aito, se tulee ennemmin tai myöhemmin ilmi. Aitous ja rehellinen kuvaus itsestään kannattaa kuitenkin pukea sopivan myyvään asuun. Profiilisi on tarkoitus markkinoida sinua deittimarkkinoilla, eli älä kerro itsestäsi huonojen puolien kautta, vaikka haluaisitkin antaa itsestäsi mahdollisimman rehellisen kuvan.

Jos panostat kattavaan esittelyyn, muista välttää aktiviteettiähkyä. Jos profiilistasi löytyy monia kymmeniä eri harrastuksia ja parikin työpaikkaa, voi profiiliin tutustuessa tulla olo: ”mihin edes tarvitset seuraa?”.

Panosta profiilin lisäksi myös viestittelyn laatuun, mutta älä kirjoita liian pitkiä kertomuksia. Jotta juttu ei loppuisi heti alkuun, pidä viestisi tiiviinä ja napakoina. On hyvä säästää keskusteltavaa myös siihen hetkeen, kun tapaatte kasvokkain.

dating


There are no comments

Add yours