giphy-7

Kymmenen vinkkiä ekoille treffeille!

Olemme ennen kirjoittaneet täällä blogissa “7 mokaa jota ET saa tehdä ensimmäisillä treffeillä”. Tänään luettelemme parhaat vinkkimme miten saada onnistuneet ensimmäiset treffit!
1. Saa se pois alta! 
Voi helposti jäädä tietokoneen näytön taakse ja chattailla vaikka kuinka kauan kiinnostavat henkilön kanssa, koska se tuntuu niin turvalliselta – mutta oikeastaan voitte vasta kun tapaatte IRL tietää jos todella sovitte yhteen vai ette. Älkää siis jutelko liian paljon viestien välityksellä, vaan sopikaa aika nopeasti treffit! Jos chattailette liian kauan ennen kuin tapaatte ensimmäisen kerran, voitte saada liian suuria odotuksia toisistanne. Mten epäromanttiselta tämä voikaan kuulostaa: saakaa vain ne ekat treffit pois alta nopeasti! giphy (1)2. Valitkaa sopiva paikka treffeille
Jutelkaa mistä pidätte: haluatteko tehdä treffeillänne jotain aktiivista kuten keilailla tai pelata minigolffia, vai vain mennä rauhalliselle kävelylle tai kahville. Jotkut tykkäävät hauskoista aktiviteeteistä, kun taas toiset stressaantuvat helposti jos “tapahtuu liian paljon”. Helpointa on sopia treffien paikaksi jokin neutraali paikka, jossa äänet ja meteli eivät häiritse, mutta jossa ei myöskään ole liian hiljaista. Käy tarkistamassa paikka ennen treffejänne tietääksesi jos se sopii treffipaikaksi!bowling

3. Ensimmäisten treffien ei tarvitse kestää niin kauan
Pitäkää treffit lyhyinä sopimalla etukäteen miten kauan ehditte nähdä. Teidän molempien mielestä voi olla mukava tietää suunnilleen milloin treffit loppuvat, jotta treffinne saavat luonnollisen lopun, sekä onnistuneilla että ei niin onnistuneilla treffeillä. Yleensä huomaa aika nopeasti jos haluaa toiset treffit henkilön kanssa vai ei.
giphy (6)

4. Keskity oikeisiin asioihin
Kun tapaatte: kuuntele deittiäsi ja pidä katsekontakti. Voi helposti olla itsekeskeinen kun on hermostunut ja unohtaa kuunnella mitä toinen sanoo, koska miettii vain mitä itse sanoisi ja tekisi seuraavaksi. Yritä keskittyä ja näyttää että olet kiinnostunut henkilölle joka istuu edessäsi.

giphy (2)

5. Ota esiin parhaat puolesi 
Meillä kaikilla on hyvät ja huonot päivämme, mutta juuri ensimmäisillä treffeillä on hyvä jos yrittää olla niin iloinen ja positiivinen kuin voi ja ottaa esiin parhaat puolensa.
giphy (3)

6. Harjoittele kotona
Jännittääkö että et keksi mitään sanottavaa tai että sanot ihan vääriä juttuja? Harjoittele hyvän kaverin kanssa tai peilin edessä. Harjoittele eri puheenaiheista puhumista.

giphy (4)

7. Ulkoinen voi antaa sisäiselle mahdollisuuden… 
Yritä pukeutua asuun jossa tunnet olosi mukavaksi ja hyvännäköiseksi. Älä siis valitse liian tiukkoja housuja tai kenkiä joissa on vaikea kävellä. Vältä myös vaalea paita jossa hikiläikät näkyvät helposti. Pukeudu vaatteisiin jotka heijastavat persoonallisuuttasi ja otaa esiin parhaat puolesi. Muista myös hyvä ryhti; hymyile ja ryhdistäydy.
raklödder

8. Ole herrasmies tai -nainen
Vanhat treffiklassikot kuten pidä ovi auki deitillesi, kehu häntä ja tarjoudu tilaamaan ruoka hänelle, ovat kaikki mukavia monen mielestä – olitpa sitten mies tai nainen!

giphy (5)

9. Tee mikä tuntuu hyvältä 
Näemme koko ajan lehdissä ja somessa vinkkejä (kuten nämä!) siitä mitä saamme ja emme saa tehdä parisuhteissa. Tiedän että voin kuullostaa ristiriitaiselta tämän pitkän listan jälkeen, mutta tärkeintä on oikeastaan että teet juuri niin kuin itse haluat ja mikä tuntuu sisnusta hyvältä. Jos haluatte mennä onnistuneiden treffien jälkeen jatkamaan niitä kotiin, menkää! Rakkaudessa ja sodassa ei ole sääntöjä.
kissing

10. Pitäkää hauskaa!
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: yritä rentoutua ja näe treffit “kivana juttuna” – mikä voi oikeastaan mennä pieleen? Onpa deittisi “se oikea” tai ei, voitte silti viettää mukavan illan yhdessä. Ette siis voi hävitä, vain voittaa!

giphy (7)

dating


There is 1 comment

Add yours

Post a new comment