jahdata

Jahdata vai tulla jahdatuksi?

On olemassa monta “ohjetta” deittailulle. Naisena olen tietenkin huomioinut eniten mitä naisilta odotetaan kun he deittailevat, kuten ettei saa harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä tai puhua tulevaisuudesta tai kysyä deitin tunteista. Näiden “pelisääntöjen” mukaan pitää siis olla rento ja cool. 

Joidekin mielestä tämä kivikausiajattelu johtuu biologisista syistä ja miljoonien vuosien evoluutiosta. Heidän mielestä “naisen tehtävä on synnyttää ja kasvattaa lapsia ja miesten kuuluu jahdata karhuja jne.”.

Riippumatta siitä, mitä mieltä on tästä ajattelutavasta, me emme elä enää kivikaudella ja me naiset olemme todistaneet vaikka kuinka monta kertaa mihin pystymme. Jokaisessa aikakaudessa on aina joku joka väittää ettei “luonnonlakeja voi rikkoa!” kun naiset kilpailevat urheilussa, ovat pomoja, päättävät itse jos he haluavat tehdä lapsia tai käyttävät housuja hameen sijaan.

Mutta kyllä – pystymme kaikkeen yllä mainittuun. Eikö meidän siksi pitäisi saada pokata ilman että seksuaalisuuttamme kyseenalaistaan?

Toivon, että tulevaisuudessa joku voi lukea tämän kirjoitukset ja nauraa ääneen sille, että me vuonna 2017 puhuimme edelleen siitä miten nainen “saa” näyttää että hän on kiinnostunut henkilöstä.

MUTTA; se mikä mietityttää minua on se, että 99 prosenttia henkilöistä joiden kanssa olen jutellut sanovat, että he arvostavat kun nainen tekee aloitteen. Tämän pitäisi tietenkin olla kaikkien sinkkunaisien eduksi! Voi olla tasa-arvoinen ja siis näyttää rohkean, jännittävän ja itsenäisen puolensa – vain näyttämällä että on kiinnostunut! Joten bring it on! Osta drinkki kiinnostavalle henkilölle baarissa, jätä lappu puhelinnumerollasi tai flirttaa ruokakaupassa. Sinulla ei ole mitään hävittävää ja he tulevat rakastamaan sitä!

Enkö ole oikeassa?

dating


There are no comments

Add yours