deittiprofiili

8 vinkkiä voittavalle deittiprofiilille

Esittelytekstin kirjoittaminen voi tuntua vaivalloiselta ja vaikealta monelle. Ei ole helppoa kirjoittaa muutamassa lauseessa itsestään ja siitä, mitä etsii kumppanissa. Mutta älä anna periksi! Hyvin kirjoitettu esittelyteksti ja hyvät kuvat lisäävät mahdollisuutta siihen, että muut jäsenet kirjoittavat sinulle. Kannattaa siis panostaa esittelytekstin kirjoittamiseen ja kuvien valitsemiseen. Tässä 8 vinkkiä jotka toivottavasti antavat inspiraatiota sinulle! 

Ole rehellinen

Voi tuntua houkuttelevalta liioitella ja kuvata itseään vähän parempana versiona esittelytekstissään. On kuitenkin suuri ero sillä, että kirjoittaa hyvistä puolistaan ja sillä että valehtelee. On paljon helpompi löytää kumppani kun on ollut rehellinen koko ajan.

Käytä uusia valokuvia

Lataa kuvia jotka olet ottanut äskettäin ja joista näkee selkeästi minkä näköinen olet nyt. Saat tietenkin näyttää parhaat puolesi, mutta voi olla hieman outoa jos lataat kuvia itsestäsi jossa olet esimerkiksi 15 kiloa laihempi tai lihavampi kuin olet nyt.

Ajattele selfie-laatikon ulkopuolella!

Kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa. Käytä valokuva-albumiasi esittelytekstisi täydentämiseen ja antamaan paremman kuvan sinusta. Yksi vinkki on ottaa kuvat ulkona päivänvalossa. Muista myös vaihdella kuvia, viisi selfietä jotka näyttävät samalta ei ole hyvä idea. Ota kuvia jotka kuvastavat elämääsi ja arkeasi. Pidätkö luonnosta, koirastasi ja hiihtämisestä? Näytä se kuvissasi!

Negatiivisuus ei sovi kenellekään

Älä ole liian negatiivinen. Liian monet kirjoittavat mitä he EIVÄT etsi, mutta siitä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Kukaan ei pidä negatiivisistä henkilöistä.

Mitä etsit?

Kuvaile selkeästi mitä etsit. On helpompi löytää se oikea jos hänellä ei ole vääriä odotuksia sinusta. Jos etsit vakavaa suhdetta, älä ole liian ujo kertomaan sitä.

Oikolue

Käy teksti läpi ja korjaa kirjoitusvirheet. Tällä ei pitäsi olla niin suurta merkitystä, mutta voit antaa väärän kuvan itsestäsi jos sinulla on paljon virheitä ja muut voivat ärsyyntyä siitä.

Varo ironiaa!

Voit olla vitsikäs, mutta varo ironiaa ja sarkasmia. Niitä voi olla vaikea ymmärtää kirjoitetussa muodossa.

Lopeta teksti hyvin

Saa esittelytekstisi lukijat tuntemaan kuin kirjoittaisit juuri heille. Jos olet romanttinen voit kirjoittaa: “Oletko hän jota odotan?”, jos haluat olla vitsikäs: “Pelasta minut HappyPancake:stä!” tai voit lopettaa kysymyksellä: “minkälaiset unelmatreffisi ovat?”.

 

Onnea deittiluun!

 

dating


There are no comments

Add yours