5853d16ffa54c5e0e7cb5fe54f8648ce

Hyvin harvat osaavat lukea ajatuksia…

Kaverini soitti minulle paniikissa. Hänen deittinsä (mies jonka hän oli äskettäin tavannut ja jonka kanssa hän oli todela klikannut ja johon hän oli rakastumassa) oli perunut treffit. Kaverini oli suunnitellut että he tapaisivat torstai-iltana, koska hän oli menossa matkalle sen jälkeen eikä olisi kotona viikkoon. Torstai-ilta oli myös kaverini ainoa vapaa ilta ja hän halusi todella paljon mennä treffeille silloin tämän miehen kanssa. Kaverini oli ostanut uuden mekon ha laittautunut yli tunnin ennen kuin hän meni aamunlla töihin – koska nämä treffithän voisivat olla sponttaanit afterworkit auringossa? Hän jonka kanssa kaverini oli menossa treffeille ei tietenkään tiennyt kaverini suunnitelmista.

Kaverini OLI tekstannut “moi, mitä kuuluu? Nähtäiskö torstaina illalla?” och hän OLI saanut vastaukseksi “kuulostaa hyvältä idealta”, eli he olivat tavallaan sopineet treffit. Muttei kuitenkaan. Kaverini ei halunnut vaikuttaa liian innokkaalta, joten hän ei ollut tarkistanut myöhemmin jos torstai todella sopisi treffeille. Hän ei myöskään ollut sanonut että torstai oli hänen ainoa vapaailta ja miten mielellään hän näkisi deittinsä. Hänhän halusi vaikuttaa rennolta ja coolilta.

Miten ja mitä tämä mies ajatteli – sitä en tiedä, mutta ehkä jotain tyyliin: hänellä oli paljon töitä ja treenejä ja muuta arkipuuhaa ja kun yhtäkkiä olikin torstai, hän oli aivan liian väsynyt ja stressaantunut treffeille. Hän ehkä halusi mielellään tavata kaverini taas, mutta mielummin viikonloppuna kun heillä oli enemmän aika nähdä? Joten hän lähetti tekstarin jossa hän kysyi jos kaverini pystyi siirtämään treffejä muutama päivä eteenpäin.

En tiedä teistä, mutta tämä on tapahtunut minulle ja kavereilleni satoja kertoja. Reaktio on aina sama: on olevinaan ok ja vastaa “joo, ei hätää!”, mutta haluaa huutaa turhautuneena. Minulla on jopa kavereita jotka ovat ottaneet saikkua voidakseen mennä treffeille – jotka sitten on peruttu.

Sinulle jolle tämä on tapahtunut: eikö nyt ole aika yrittää selittää mitä mieltä on ja mitä ajattelee sen sijaan että toivoo että toinen pystyy lukemaan ajatuksia?
Sinulle joka peruu usein treffejä viime hetkessä: älä tee niin. Leikit toisten ajalla ja hermoilla. Yritä ilmoittaa että et voikaan nähdä ainakin päivää ennen.

 

Tunnistatteko tekin tämän dilemman?

dating


There are no comments

Add yours