boys-city-lonely-night-snow-street-Favim.com-45469

“Miksen voi jatkaa eteenpäin?”

Hei,

Olen 28-vuotias mies ja olen ollut sinkku vuodesta 2011. Olen liittynyt deittisivustoille, yrittänyt tavata naisia yhteisten kavereiden kautta ja olen aloittanut uusia harastuksia. Neljä vuotta on kulunut mutten ole päässyt eteenpäin kumppanin löytämisessä. 

Olen puhelias ja mukava. Minulla on monta kiinnostuksenkohdetta. Minulla on unelmia ja huumorintaju joka on toiminut hyvin edellisissä suhteissani. Voin jutella kauan ja kutsua seikkailuun, mutta en koskaan pääse pidemmäs kuin tervehdykseen. En kirjoita deittisivustoilla kenelle tahansa ja kun kirjoitan, kirjoitan sydämestäni – mutta saan harvoin viestejä takaisin. Ne harvat kerrat kun olen saanut vastauksen, olen joko saanut tylyjä viestejä (“haha ok”) tai “kiva että kirjotit, vastaan joku toinen päivä”. Toinen päivä jota ei, valitettavasti, tule. Onko tämä oikeasti vaivan arvoista?

Olen aika tyytyväinen elämääni ja näin pitkän ajan jälkeen sinkkuna en edes muista hyviä puolia suhteessa olemisessa. On tylsää etten vaikuta saavan mahdollisuutta suhteeseen, mutta jonkin ajan kuluttua se ei kai riipu minusta enää? Enhän voi tehdä muuta kuin olla oma itseni ja olla avoin uusille ihmisille?

Tarvitsen syyn miksi jäisin tälle sivustolle ja muille deittisivustoille. En ymmärrä miksi jatkaisin yrittämistä vuosikausia jos en koskaan löydä ketään. Miksi minun pitäisi jäädä paikalleni eikä jatkaa eteenpäin?

Yt/

Uupunut

HÅKAN VASTAA:

Hei,

Kirjoitat monesta ominaisuudestasi jotka ovat toimineet hyvin aikaisemmissa suhteissasi. Kuten huumorintaju, seikkailunhalu, hyväpuheisuus, jne. On hyvä että sinulla on hyviä kokemuksia suhteista. Kirjoitat myös että etsit kumppania deittisivustoilta, yhteisten kavereiden kautta ja harrastuksien kautta. Et ole silti löytänyt ketään. Muista että neljä vuotta ei ole hirveän pitkä aika. Miten olet tavannut aikaisemmat kumppanisi? Miten nämä tavat tavata kumppani eroavat tänään siitä kun tapasit entiset kumppanisi? Miksi suhteenne loppuivat? Jos kirjoitat ylös mikä toimi hyvin näissä suhteissa ja mikä toimi huonosti, näetkö kuvioita? Esimerkiksi että sinä tai kumppanisi halusi joko enemmän etäisyyttä tai läheisyyttä.

Sydämestä kirjoittaminen josta kirjoitat, mitä se tarkoittaa sinulle? Me ihmiset olemme erilaisia ja tulkitsemme maailman omien kokemuksiemme mukaan. Kun aloitamme uuden suhteen käyttäydymme erilailla. Jotkut ovat varovaisempia ja toiset avoimempia/uteliaita. Jotkut meistä voivat reagoida tunteellisesti tietyllä tavalla (tai “väärällä tavalla”) ilmaistuun lauseeseen.

Uuden suhteen aloittamisessa on tasapainoiteltava turvan ja vapauden välillä. Haluaa olla yhdessä kumppaninsa kanssa, mutta myös tuntea olevansa itsenäinen. Se tasapaino voi olla vaikea löytää ja meidän on harjoiteltava ymmärtämään että ihmiset ovat erilaisia ja sen takia meidän on oltava joustavia tietyissä tilanteissa ja kuunnella ja lukea tilanteita. Mitä minuna oleminen tarkoittaa ja miten ymmärrän toisia? Olemme usein jämähtyneet tiettyyn minäkuvaan. Jotta ymmärtäisimme paremmin ketä olemme, voimme pyytää apua sukulaisilta ja ystäviltä, ihmisiltä joiden seurassa tunnemme olevamme turvassa ja joilta uskallamme kysyä miten he näkevät meidät. Voimme saada yllättäviä vastauksia ja ne voivat auttaa meitä kehittämään itseämme.

Hyvä puoli suhteessa elämisessä on, että se on paikka jossa voi kehittää itseään. Tämän takia minusta sinun kannattaa jatkaa etsimistä.

Onnea,

Håkan

dating


There are no comments

Add yours