174a0e0363a74e15ca666f159802dc66

Deittaile vaikka olet “tyytyväinen”

Kesä, aurinkoa ja loma. Ja aikaa deittailuun. Mutta aina ei jaksa tai tee mieli järjestää treffejä. Haluaa ehkä mielummin viettää aikaa veneensä kanssa tai muiden harrastuksien parissa. Miten silloin pitäisi ajatella?

Minulla ei ole hyvää vastausta, mutta ajattelin kertoa omista kokemuksistani. Uskon että vaikka ei jaksaisi tai tekisi mieli deittailla, kannattaa kuitenkin jatkaa deittailua.

Minun on tunnustettava että minulla oli monta vuotta melkein pakkomielle “sen oikean” löytämisessä. Vasta kun olin löytänyt hänet elämäni alkaisi “oikeasti”. Halusin siis deittailla vaikka en aina jaksanutkaan. Ja tuntui todella vaikealta saada ei:n vastaukseksi.

Tänään arvostan elämää enemmän. On olemassa asioita joista voin nauttia ja pitää vaikkakin elän yksin sinkkuna. Olen siis oikein tyytyväinen ihminen juuri nyt. Kysyn kuitenkin itseltäni välillä jos olen tyytynyt liian vähään. Sillä minähän tiedän miten paljon rakkaus voi rikastuttaa elämää. Mutta rakkaus voi myös olla kivuliasta ja joskus on ihana keskittyä muihin asioihin.

Miten minun pitäisi ajatella rakkauden löytämisen suhteen? Pitäisikö deittailla vaikkei tekisi mieli? Jos treffeillä ei mene niin kuin toivoi, maailma ei kaadu siihen. Ja jos treffeillä menee hyvin – hyvä juttu.

4389425269cc577b987f78c813ef2acf

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours