582587_391790704194815_1727702116_n

Uskalla vaatia omaa aikaa

Yksi kavereistani on tavannut naisen. He ovat tapailleet aika paljon, mutta noin viikko sitten hän sanoi kaverilleni että tarvitsisi enemmän aikaa itselleen. He eivät tavanneet toisiaan pariin päivään jonka jälkeen hän oli oma itsensä taas. Pointtini on, että kannattaa pyytää omaa aikaa välillä. Siinä ei ole mitään outoa.

Monet jotka ovat sinkkuja etsivät henkilöä jonka kanssa olla yhdessä loppuelämän. Kun löytää hänet ja alkaa seurustella hänen kanssaan tulee tietenkin onnelliseksi ja saa paljon energiaa. Mutta, riippuen siitä minkälainen henkilö on, uusi suhde voi myös rasittaa. Yhtäkkiä uusi henkilö on suuri osa elämääsi. Jos nukutte yhdessä se voi vaikuttaa uneesi. Et voi mennä kotiin töistä milloin haluat jos olette sopineet milloin syötte. Et ehkä ehdi kuntoilla niin usein kun haluat. Monelle nämä voivat vaikuttaa turhan pieniltä yksityiskohdilta, mutta monelle nämä ovat tärkeitä rutiineja joita ei halua muuttaa.

Tässä vaiheessa suhdetta voi alkaa epäilemään. Sillä on tavannut “sen oikean” ja haluaa siksi olla hänen kanssaan koko ajan. Jos silloin tuntuu että silti haluaa myös omaa aikaa, voi luulla että se tarkoittaa että jokin on väärin – jos hän on se oikea, hänen kanssaan pitäisi haluta olla koko ajan, vai mitä? Silloin ehkä keksii tekosyitä kuten että täytyy tehdä ylitöitä tai auttaa kaveria jonkun asian kanssa. Vain että saisi aikaa ja tilaa hengittää. Ei tietenkään tunnut hyvältä valehdella ja deittisi ehkä huomaa että jotain on meneillään. Suhteella, joka vaikutti niin hyvältä aluksi, ei ehkä olekaan tulevaisuutta.

Siksi minusta kannattaa sanoa jos haluaa omaa aikaa. Täytyy myös selittää miksi. Voi esimerkiksi sanoa että pitää hänestä todella paljon ja että haluaa jatkaa seurustelua, mutta että haluaa olla yksin välillä. Uskon että monet ymmärtävät. Jos ei ymmärrä, sitä pitää myös kunnioittaa. Mutta silloin kysymys kuuluu jos suhteesta voi tulla jotain.

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours