man-sleeping

Aika löytää oikea deittailurytmi

Nyt on vuosi 2017. Uusi vuosi tarkoittaa uusia mahdollisuuksia, myös deittailussa. Valitettavasti on vaikea tehdä uudenvuodenlupauksia jotka liittyvät rakkauteen. Voi sen sijaan miettiä miten haluaa deittailla – minkälaisesta deittailusta voin parhaiten ja mikä deittailurytmi sopii juuri minulle parhaiten?

Yhdellä kavereistani on hektinen deittivuosi takanaan. Hän alkoi esimerkiksi seurustella kesällä vasta parin deitin jälkeen. Hänen uusi kumppaninsa halusi edetä nopeasti ja kaverini vain seurasi mukana. Tämä suhde loppui kuitenkin yhtä nopeasti kuin se alkoi. Syksyllä hän tapaili toista henkilöä joka oli ihan erilainen. Kaverini ei oikein ymmärtänyt jos hän halusi että he etenisivät suhteessaan ja aloittaisivat vakavan suhteen. Parin kuukauden jälkeen hän oli vihdoin päättänyt ettei hän haluaisi seurustella kaverini kanssa. Kaksi ihan eri deittiprosessia siis. Kysyin kaveriltani:

–  Mitä sinä itse oikeastaan haluat? Haluatko että suhde etenee nopeasti? Vai tarvitsetko aikaa?

Siihen hän ei oikein osannut vastata.

Rehellisesti sanoen en minäkään osaa. Sopeudun usein hyvin moniin eri tilanteisiin, joka voi aiheuttaa minulle vaikeuksia. Minulla ei ole tiettyä rutiinia siihen, miten haluan että deittailu etenee suhteeseen. Tämän takia voin joutua välimaastoon jossa seuraan vain sitä tahtia mitä deittini haluaa edetä. Enkä useimmiten tunne oloni aivan mukavaksi näissä tilanteissa; jos suhde etenee liian nopeasti, voin muuttua skeptiseksi, eikä liian hitaasti etenevä suhdekaan ole hyvä. Minun on siis mietittävä mitä itse haluan ja mikä deittailurytmi sopii minulle ja seurustelukumppanilleni parhaiten. Sen aion selvittää vuonna 2017!

Mitä te haluatte deittailuelämästänne tänä vuonna ja minkä haluatte muuttuvan? Entä miten uusi deittailurytmi voi vaikuttaa tähän?

 

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. Tapio10

    Haluaisin varmuutta. Eikö jokaisen pitäisi tietää mitä haluaa? Se saattaa olla aika tyly ja pelkistetty kuten lista uuden auton ominaisuuksista. Mutta ei sitä tarvitse sillä tavoin ilmaista. Jos vastapuoli ilmoittaa profiilissaan mitä haluaa, mistä on kiinnostunut ja pysyy siinä, on huomattavasti helpompaa löytää seuraa, joskaan kukaan ei ikinä ole minun toiveisiin vastannut. Pidän siksi tärkeänä tuota omaa listaansa, sillä jos se täyttyy, on onnellisuuskin taattua, tai ainakin sillä on paremmat mahdollisuudet. En kuitenkaan tarkoita, että se olisi mustavalkeaa, vaan onhan siinä erilaisia sävyjä ja vaihteluja.
    Deittailussa pitäisi siis tietää mitä haluaa ja pysyä siinä. Jos menee seurusteluksi on luottamus kaikkein tärkeimmässä roolissa sen jälkeen. Haluan ehdotonta luottamusta, että esimerkiksi tapailee vaan yhtä kerrallaan ( itsestäänselvyys) ja että pysyy sanojensa takana. Haluan olla onnellinen jos löydän jonkun, tiedän hänen pysyvän vierelläni. Niin ei ole vielä koskaan käynyt, vaikka olen pysynyt johdonmukaisena.


Post a new comment