autumn_love-wallpaper-1280×720

Ahneus ei aina kannata

Jos on liian ahne ja haluaa kaiken, voi menettää kaiken. Päteekö sama deittielämässä? Emmekö ansaitse kaikkein parhainta? Tietenkin! Mutta aina ei kannata olla liian ahne.

Minulla on kolleega jolla omin sanoin on “melkein burnout nettideittailemisesta”. Hänen mielestään kaikki deitit ovat samanlaisia ja hän ei koskaan tapaa ketään jonka kanssa voisi päätyä yhteen loppuelämäksi. Hän täyttää kohta 40 vuotta ja kaipaa “oikeaa rakkautta”. Mutta tämä ainainen rakkauden jahtaaminen on tehnyt hänestä melkein masentuneen ja nyt hän ei edes jaksa deittailla. Hän on todella valikoiva ja löytää usein virheitä heistä joiden kanssa hän on treffeillä. Tai sitten hänen on niin vaikea päättää jos hän haluaa jatkaa tapailua vai ei halua, ettei siitä tule mitään.

Olen aikaisemmin kirjoittanut deittailusta kun se tuntuu väärältä ja kysyin teiltä silloin jos teidän mielestä kannatta jatkaa tapailua jonkun kanssa vaikkei ole seksuaalista kemiaa. Monen mielestä silloin pitää antaa toinen mahdollisuus ja uskaltaa jäädä suhteeseen. Elämme ajassa jolloin kaiken on tapahduttava niin nopeasti kuin mahdollista ja jolloin deittailusta on melkein tullut mekaanista. Swipe:aa oikealle tai vasemmalle, “tykkää” tai estä henkilöitä muutaman sekunnin mietinnän jälkeen. Vaikka tämän seurauksena olisikin treffit, ei ole reilua arvostella ihmistä sen perusteella mitä hän sanoin ja teki yhden illan tai tunnin aikana esimerkiksi kahvilassa. Yritä olla keskittymättä siihen että kaiken on oltava täydellistä ja keskity siihen joka toimii. Hän ehkä oli hermostunut treffeillä tai muulla tavalla ei oikein ollut oma itsensä ja sanoi tai teki jotain outoa. Monet tarvitsevat pari treffiä ennen kuin he voivat rentoutua ja näyttää keitä he oikeasti ovat – mutta kuka ehtii nopeassa deittimaailmassamme? Jos valitat ettet koskaan tapaa ketään, mutta et halua mennä toisille treffeille kenenkään kanssa jonka kanssa olet treffeillä, sinun on muutettava omaa käyttäytymistäsi. 

Jos löydät aina virheitä heistä joiden kanssa deittailet, voit miettiä näitä asioita:

  1. Tulenko iloiseksi ja onnelliseksi kun olen hänen kanssaan?
  2. Ovatko keskustelumme kiinnostavia?
  3. Onko meillä samantyyppinen arvomaailma ja samantapaiset mielipiteet?

Jos vastaat kyllä näihin kolmeen kysymykseen, sinun pitäisi mielestäni antaa hänelle mahdollisuus!

 

24AB346600000578-0-image-m-59_1421165399881
Amerikkakaisessa sarjassa “Ensitreffit alttarilla” Jamie ja Doug ovat esimerkki parista joista toinen osapuoli alussa ei ollut ollenkaan kiinnostunut, mutta viiden viikon seurustelun jälkeen he olivat molemmat rakastuneita. 

dating


There are no comments

Add yours