deitti

Deittailla vaikka se tuntuu väärältä?

Söin päivällistä kaverini kanssa joka tarvitsi deittailuneuvoja. Hän oli äskettäin tavannut henkilön sokkotreffeillä ja heillä oli todella hauskaa koko päivän.

Hän ei oikeastaan ole ollenkaan kaverini tyyppiä (ulkonäkö) ja kaverini ei tuntenut vetovoimaa häneen, mutta hän sai kaverini nauramaan ja näkemään asioita eri tavoilla. Nyt hän halusi tavata taas ja kaverini ei osannut päättää jos hän halusi toiset treffit vai oliko se turhaa.

Kaverini ei tuntenut yhtään seksuaalista vetovoimaa häneen, mutta toisaalta hänessä oli jotain jonka takia kaverini ajatteli häntä usein. Heillähän oli ollut niin paljon kiinnostavaa josta puhua!

Minun on tunnustettava ettei minulla ollut hyvää vastausta kaverilleni, joten kysyn teiltä: pitäisikö jatkaa deittailua jonkun kanssa josta ei kiinnostunut ensimmäisten treffien jälkeen? Onko se ajan tuhlausta (sekä hänen että sinun)? Vai voiko tunteet ja vetovoima tulla myöhemmin?

Monen mielestä rakkaudessa kannattaa tehdä niin kuin omasta mielestä tuntuu oikealta, mutta entä jos onkin väärässä? Jos aina tekee samoja päätöksiä joutuu samoihin seurustelukuvioihin jotka ehkä eivät toimi. Me ehkä tapaamme “vääränlaisia” henkilöitä koska teemme aina samoja valintoja?

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. Vilpertti -92

    Mulla on ollut samanlainen kokemuksia asiasta. Ja olen huomannut että ei se kaikki heti kerralla loksahda paikalleen.
    Eka tapaaminen on vain lämmitellyä ja tutustutaan toisiinsa , ja jos tuntee ettei hän ole se jonka kanssa on , ja ei vaan kiinnosta niin silloin kannattaa jättää väliin.


Post a new comment