175381005-1050×699

5 merkkiä jotka kertovat että deittisi on kiinnostunut sinusta

Mistä tiedät että deittisi on kiinnostunut sinusta? Jos et uskalla kysyä suoraan, voi olla vaikea tietää. Jos henkilö jota tapailet soittaa ja tekstailee usein sinulle, tai että hän esittelee sinut ystävilleen voivat olla merkkejä jotka kertovat hänen tunteistaan sinua kohtaan. Olemme listanneet lisää merkkejä jotka kertovat deittisi tunteista!

5 merkkiä jotka kertovat että deittisi on kiinnostunut

  1. Hän soittelee/lähettää viestejä usein – Jos on kiinnostunut toisesta henkilöstä, haluaa olla usein yhteydessä hänen kanssaan.
  2. Hän silittää/halaa/muulla tavalla koskettaa sinua usein – Varma merkki joka kertoo että hän on kiinnostunut on koskettelu; hän ei voi pitää näppejään erossa hiuksistasi, sormistasi tai muusta kropastasi!
  3. Hän haluaa olla rehellinen sinulle – Kun on kiinnostunut toisesta henkilöstä, haluaa olla koko ajan rehellinen tälle henkilölle.
  4. Hän muistaa yksityiskohtia mistä puhutte ja mitä sanot – Oletko huomannut että deittisi muistaa yllättävän monta yksityiskohtaa siitä mitä olet kertonut hänelle? Onneksi olkoon! Siinä tapauksessa hän alkaa olla kiinnostunut sinusta!
  5. Hän yrittää löytää yhtäläisyyksiä – Onko deittisi mielestä se, että te molemmat pidätte leivästä/hevistä/treenauksesta iso asia? Siinä tapauksessa hän on kiinnostunut sinusta.

Miten käyttäydyt kun olet kiinnostunut jostakin henkilöstä?

Kerro kommentoimalla!

dating


There are no comments

Add yours