423efedacb1f811cb4779ba7ccf325e5

4 tärkeää asiaa pitkäaikaisessa suhteessa – onko deittisi se oikea?

Kun etsimme seurustelukumppania haluamme usein että saamme perhosia vatsaan ja että polvemme heikkenee kun näemme hänet. Haluamme rakastua ja viettää aikaa mahdollisimman paljon hänen kanssaan. Jos olemme onnekkaita, löydämme juuri tämän!

Kun ensirakastumisen suuret tunteet ovat rauhoittuneet, alatte oppia tuntemaan toisianne paremmin ja jos haluatte että suhteenne toimii ja kestää, teidän täytyy sopia yhteen monella eri tavalla. Tänään keromme mikä on tärkeää toimivalle suhteelle.

 4 tärkeää asiaa toimivassa suhteessa

  • Hyvin toimiva kommunikointi – Kommunikointi on tärkeää suhteessa. Jos pystytte puhumaan ja ymmärtämään toisianne hyvin, voitte onnistua olemaan yhdessä kauan. Jos te molemmat haluatte harjoitella ja parantaa kommunikointianne, voitte tulla vielä paremmiksi siinä.
  • Yhteiset harrastukset – Eri harrastukset jotka vahvistavat persoonallisuuksianne voi tehdä hyvää teille, mutta jos haluatte rakentaa toimivan ja vahvan suhteen, yhteiset harrastukset voivat auttaa.
  • Samat tavoitteet – Hankkia perhe ja/tai matkustaa maailman ympäri? Asua kaupungissa vai maalla? Samat tavoitteet ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat tärkeitä jos haluatte yhteisen tulevaisuuden.
  • Samanlainen arvomaailma – Olkaa rehellisiä toisillenne ja puhukaa usein. Olette ehkä samanlaisempia kuin uskoitte?

Mikä on tärkeintä suhteessa mielestäsi?

Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours