giphy-hands

7 uudenvuodenlupausta sinulle jolla on huono mielikuvitus

Aloita treenaus, lopeta karkin syönti tai aloita säästää rahaa? Eikö nämä lupaukset kuulosta tylsiltä? Tänään annamme ehdotuksia erilaisille uudenvuodenlupauksille jotka voivat tehdä vuodesta 2015 rakkausvuotesi!

  1. Käy vähintään kymmenellä treffillä – Tee deittailusta tehtävä: käy kerran kuukaudessa treffeillä, myös henkilöiden kanssa joiden kanssa et ehkä muuten kävisi. Ole avoin ja yllätä itsesi. Vaikkeivät treffit johtaisikaan rakkauteen, voit ainakin saada mukavan illan tai ystävän.
  2. Kehu tuntemattomia – Jos näet jonkun jolla on hieno takki tai siisti kampaus, älä vain ajattele näin – sano se myös ääneen!
  3. Tee jotain pelottavaa jota et oikeastaan uskaltaisi – Kysy vaikka sen söpön naisen/miehen numeroa kahvilassa/baarissa/työpaikallasi. Pahinta mitä voi tapahtua on että saat ein vastaukseksi.
  4. Pakota itsesi olemaan “YES-MAN” – Sano “kyllä” kysymyksille/pyynnöille joille yleensä vastaisit “ei”. Ken tietää mitä silloin voi tapahtua?
  5. Mene paikkaan jossa et ole koskaan ennen ollut.
  6. Nauti enemmän! – Saatko huonon omatunnon hyvästä illallisesta, lasista viiniä tai karkkipussista? What’s the point millään siinä tapauksessa? Päätä että vuonna 2015 et saa kertaakaan saada huonoa omatuntoa.
  7. Uskalla rakastua (ja ehkä tulla jätetyksi) – Miksi? Koska on sata kertaa parempi heittäytyä johonkin puolihulluun ja riskeerata että loukkaantuu kuin olla tuntematta mitään.

 

giphy-I-want-

 

Nyt mentiin 2015!

dating


There are no comments

Add yours