love-breakup-1050×591

4 merkkiä jotka todistavat, että rakkauden voi kokea eri tavoin

Rakkaus. Ihastuminen. Niin, se ihana tunne koko vartalossa. Tai tiedättekö mitä tarkoitan? En itseasiassa usko että koemme kaikki rakkauden samalla tavalla. Uskallan jopa väittää, että kaikki eivät rakastu, ei ainakaan sillä tavalla jolla minä tarkoitan. Tässä neljä merkkiä jotka vahvistavat teoriaani: 

 

  • Eroat kumppanistasi. Olet niin surullinen ettet voisi kuvitella olevasi yhdessä kenenkään toisen kanssa, mutta eksäsi on jo deittimaailmasa kuukauden jälkeen. “Mitä – eikö suhteemme tarkoittanut hänelle mitään?”
  • Kaverisi on tavannut uuden ja sanoo olevansa “uusirakastunut”, vaikka hän puhuu paljon huonoa hänestä eikä ole varma jos heidän suhteestaan voi tulla kunnon suhdetta. Hrmm, voiko silloin olla rakastunut?
  • Olet käynyt monilla treffeillä deittisivustolta löytämiäsi henkilöiden kanssa, mutta et ole “klikannut” kenenkään kanssa. Kaverisi kokeilee nettideittailua ja rakastuu heti ensimmäisillä treffeillä. Silkkaa tuuria vai eikö meillä ole sama määritelmä rakastumiselle?
  • Kaverisi haluaa lapsia ja perheen, kuten hänen uusi kumppaninsakin. He eivät sovi niin hyvin yhteen, mutta heillä on samat tulevaisuudensuunnitelmat, joten he jatkavat seurustelua. Ja oppivat lopulta rakastamaan toisiaan. Voiko suhde alkaa näin?

 

66fbb41d635b2db5d40ed536ac660f79

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours