01A4-TZU0

Iskeä loukkaamalla?

14249029_10157424523590072_1641683797_n

Tämä ei ole vitsi. Tämä on kuvakaappaus kaverini kännykästä viestistä, jonka hän sai mieheltä deittisivustolla. Tämä on siis ensimmäinen viesti jonka he ovat lähettäneet toisilleen – hän solvaa kaveriani kaikilla mahdollisilla tavoilla: hän ei pidä vaaleahiuksisista naisista joilla on iso nenä ja pienet rinnat, MUTTA hän voi silti mennä treffeille kaverini kanssa ja ehkä rakastua. Joten, mitä kaverini vastaa?

Ensimmäinen ajatukseni oli, että tämä mies on lukenut “The game”-kirjan. Minä en ole lukenut sitä, mutta ymmärtääkseni tämän kirjan mukaan paras iskemistapa on loukkaaminen ja muu röyhkeä käytös. Yksi vinkki kirjassa on esimerkiksi se, että huomioi ainoastaan naisen kaveria, niin että hän josta oikeastaan on kiinnostunut tuntee olonsa epävarmaksi ja tulee ikionnelliseksi kun lopulta saa huomiota.

the-game1

Vaikkakin hän, joka lähetti ylläolevan viestin kaverilleni, liioitteli aivan liian paljon (minun ei varmaan tarvitse mainita että kaverini ei vastannut hänelle), ihmettelen jos tämä taktiikka voi koskaan kannattaa. Voin tavallaan ymmärtää tämän pokaustaktiikan ideaa – nainen, joka usein saa kuulla että on kaunis, reagoi takuulla kun saa kuulla vastakohdan. Hän ehkä reagoi puolustamalla itseään tai todistamalla vastakohdan. Hän joka on iskenyt häntä “The game”-taktiikalla pelaa silloin hänen hypoteettisella huonolla itsetunnolla. Tämä koskee tietenkin myös kun naiset/miehet iskevät miehiä.

Valitettavasti minun on tunnustettava että olen itse joutunut “The game”-pokauksen uhriksi pari kertaa. Olen saanut ilkeitä kommentteja kuten “ei ole hienoa kun on noin paljon meikkiä, sinun pitäisi olla luonnollisempi” baarissa miehiltä jotka kuitenkin ovat selvästi olleet kiinnostuneita. Miten minä olen reagoinut? Olen (ainakin hiljaa itselleni) sanonut että he voivat painua h*lvettiin. Minä en koe tätä pelaamista yhtään puoleensavetävältä. Se on vain säälittävää.

Ei tarvitse jumaloida henkilöä josta on kiinnostunut ja suudella hänen jalkojaan (itsevarmuus on aina hyvä juttu), mutta loukkaukset ja solvaukset eivät koskaan ole ok!

Mitä mieltä te olette?

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. Taia

    Olen tavannut tuollaisia miehiä joskus ja tämä on erittäin vanha tapa iskeä nainen. Vihastuminen tai loukkaantuminen on Tunne ja sen vuoksi miehet tavoittelevat sitä naiselta tahallaan loukkaamalla. Ikävän Tunteen voi sitten kääntää eri tempuilla positiiviseksi, kun on ensin saanut jotain Tunnetta aikaan naisessa.
    Jos nainen ei halua tämän keinon tepsivän, kannattaa olla täysin välinpitämätön sellaisille yrityksille. Jos suuttuu, silloin temppu toimii. Tätä keinoa käyttävät yleensä vain sellaiset miehet, joilla itsellä on heikko itsetunto tai he etsivät vain hetkellistä seuraa.
    Jopa pelimiehetkin kohtelevat hyvin naista, josta he ovat aidosti kiinnostuneita ja joiden kanssa he toivovat pitkää ihmissuhdetta.


Post a new comment