wpid-one-woman-two-men-5

Kaksi kaveria – yksi nainen

Jos menee usein baariin kavereidensa kanssa tietää minkälaisista henkilöistä he ovat yleensä kiinnostuneita ja keitä he iskevät. Toivon mukaan kaksi kaveria eivät ala tapella samasta henkilöstä. Mutta netissä on toisin – silloin voi olla kiinnostunut samasta henkilöstä kuin omat kaverit ilman että tietää siitä.

Pari vuotta sitten kaverini soitti minulle. Rupattelimme niitä näitä, muun muassa deittailusta. Kaverini oli tavannut naisen josta hän oli kiinnostunut. Myös minä olin tavannut jonkun ja aloimme kuvailla heitä toisillemme.
– Hänen nimensä on Hanna (voimme kutsua häntä Hannaksi nyt), kaverini sanoi.
– Kiva. Hänen, jonka minä olen tavannut, nimensä on myös Hanna, vastasin. Lisäsin että hän asuu Pasilassa.
– Myös minun deittini asuu siellä, sain vastaukseksi.

Silloin aloin epäillä jotain. Joo, Hanna ei ehkä ole Suomen epätavallisin nimi ja Pasilassa asuu monta sinkkua, mutta tämä tuntui silti oudolta. Seuraava kysymykseni oli siksi pikemminkin väite:

– Hän ei satu olemaan töissä pankissa?
– Kyllä.
– Ja hänen nimimerkkinsä Happy Pancakeissä on XXXX?
– Joo.

Kyllä, deittailimme samaa naista. Sitä paitsi sekä minä että kaverini toivoimme että deittailumme tämän naisen kanssa muuttuisi joksikin vakavammaksi. Siksi tunnelma muuttui oudoksi välillämme. Kaverini mielestä hänellä oli “etuoikeus”, sillä hän oli tavannut hänet ennen minua. Minä olin eri mieltä, sillä minusta minulla ja tällä naisella vaikutti olevan syvempi yhteys.

Mutta kun kaksi riitelee, kolmas voittaa yleensä. Minä en päässyt treffeille uudestaan deittimme kanssa, eikä kaverinikaan. Puhuimme kaverini kanssa pari päivää sitten ja päätimme että yritämme saada selvää miten tällä naisella menee. Hän on naimisissa ja oli ostanut talon. Hän löysi lopulta mitä etsi. Oletteko kokeneet mitään samanlaista? Tai jotain muuta hauskaa/kamalaa?

 

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours