woman-hand-holding-a-cell-phone

“Voiko tapailla monta samaan aikaan?”

Hei!

Olen aika uusi jäsen happypancakeissä ja olen vain lähetellyt viestejä muutaman kanssa. Mutta pari viikkoa sitten aloin puhua kahden kanssa jotka molemmat ottivat yhteyttä minuun. Molemmat vaikuttivat kiinnostavilta, joten halusin jatkaa juttelua molempien kanssa. Mutta viime viikonloppuna tapasin uuden kiinnostavan henkilön kun olin ulkona ja välillämme “klikkasi”. Olemme tekstailleet aika paljon ja sopineet treffit. En ole varma miten vakavaa suhdetta hän etsii, mutta minusta tuntuu kuin tästä voisi syntyä jotain todella hyvää. Miten teen nyt happypancake-flirttieni kanssa? Enkö enää vastaa heille, vai sanonko suoraan että olen tavannut uuden? Jos tämän uuden henkilön kanssa ei toimikaan, en halua että olen lopettanut yhteydenpidon hp-flirttieni kanssa… En ole ollut kirjautuneena hp:ssa viime viikonlopun jälkeen. 

/Anonyymi

 

HELENA VASTAA:

Ensinnäkin, muista ettei ahneus yleensä kannata. Selitän nyt tarkemmin mitä tarkoitan.

Kirjoitat ettet tiedä miten vakavaa suhdetta tapaamasi henkilö hakee. Mieti ensin mitä sinä haluat – miten vakava sinä haluat olla hänen suhteen? Miltä sinusta tuntuu kun olet hänen kanssaan? Luuletko että haluat kehittää suhdettanne? Siinä tapauksessa sinulla pitää olla tarpeeksi tilaa kehitykselle ilman että ajattelet että tarvitset varasuunnitelman. Jos haluat oppia tuntemaan uuden henkilön, rakentaa suhteen hänen kanssaan ja uskaltaa olla siinä, sinun on keskityttävä sata prosenttisesti siihen. Jos mietit jo silloin mitä tapahtuu jos eroatte, nämä ajatukset vaikuttavat suhdettanne. Sinun on valittava. Valinta tarkoittaa usein että valitsee pois jotain muuta. Saan käsityksen että tiedät mitä haluat ja että olet tavannut henkilön jota haluat tavata jatkossa. Jos keskityt sekä tähän suhteeseen että hp-flirtteihisi, se voi vaikuttaa negatiivisesti kaikkiin suhteisiisi.  On sitä paitsi tärkeää olla rehellinen kun rakentaa uutta suhdetta. Jos on liian ahne ja haluaa monta eri (esim.) suhdetta, hävittää usein kaiken koska ei ole keskittynyt vain yhteen, tärkeimpään, suhteeseen.

Kirjoitat ettet ole ollut kirjautuneena HappyPancake:iin sen jälkeen kun tapasit hänet josta kirjoitat. Sinulla ei siis luultavasti ole ollut tarvetta kirjoittaa hp-flirteillesi tai muille jäsenille. Se voi tarkoittaa että hän jonka tapasit viime viikonloppuna on niin kiinnostava että haluat keskittyä vain häneen.

Päätät itse jos kirjoitat heille joiden kanssa olet viestitellyt HappyPancake:issä vai et. Ei ole sinun velvoitteesi että kerrot mitä elämässäsi tapahtuu koska teillä ei vielä ole kunnon suhdetta. On kuitenkin ystävällistä kertoa heille, niin ettei heidän tarvitse ihmetellä mitä sinulle on tapahtunut ja niin että he eivät kirjoita henkilölle joka ei enää ole kiinnostunut. Uskon että haluaisit itse että sinulle kerrottaisiin jos tilanne olisi päinvastainen.

Tsemppiä,
Helena

dating


There are no comments

Add yours