o-man-drinking-coffee-facebook-1050×712

Eikö sinkku voi tehdä kompromisseja?

Moni ystäväni seurustelee. Jotkut ovat seurustelleet monta vuotta, toiset lyhyemmän ajan. Saan joka tapauksessa heidän kautta aika hyvän kuvan siitä, miltä tuntuu seurustella vuonna 2016. Olen kateellinen joistakin asioista, mutta toisia asioita en ymmärrä. Saako tehdä niin ja näin. Pikkukinoja. Kun sanon heille tästä he vastaavat usein:

– Olet ollut sinkku liian kauan, jos seurustelee täytyy mukautua.

Olen miettinyt tätä paljon viime aikoina. Olen osittain samaa mieltä kuin ystäväni, minä ja moni muu sinkku olemme tottuneet tekemään mitä haluamme. Mutta tarkoittaako se ettei meidän tarvitse tehdä kompromisseja ja kuunnella? Ja että pakotamme muut olemaan samaa mieltä kuin me kaikesta? Jotkut sinkut ehkä tekevät niin, mutta ei todellakaan kaikki.

Itse asiassa uskon että usein voi olla päinvastoin. Moni joka on ollut sinkku kauan, eroavat usein muista paljon. Ei huonolla tavalla, vaan ei vain ole henkilö joka helposti aloittaa uuden suhteen. Useat heistä ovat ehkä romantikkoja jotka odottavat sitä oikeaa. Toiset tarvitsevat vapautta eivätkä halua vaarantaa vapauttaan kenen takia vaan. Jotkut viihtyvät yksin ja joidenkin mielestä suhteet ovat aina vaikeita.

Sinkkuuden syystä riippumatta puhumme usein vahvoista henkilöistä jotka eivät muuta itseään helposti. En esimerkiksi pidä siitä kun muut sanovat mitä minun pitäisi tehdä, kuten kun tyttöystävät päättävät miten poikaystävät pukeutuvat juhliin. Mitä jos heillä ei ole yhtään sama maku?

Pointtini on, että uskon että henkilöt joilla on omat tyylit, suvaitsevat paremmin että muilla voi myös olla eri tyylejä. “Tee kuten haluat ja anna minun olla minä”. Mutta meidän täytyy tietenkin myös sopia joistakin asioista.

 

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours