tv

Syksyn parhaat tv-sarjat!

Kun ulkona on kylmempää ja pimeämpää, on ihanaa käpertyä sohvaan ja kadota lempisarjaansa. Sinkkuna sinulla on sitä paitsi se etu, että sinun ei tarvitse kompromissata kaukosäätimestä! Tässä yhdeksän ajankohtaista tv-sarjaa jotka ovat meidän lempisarjamme juuri nyt! 

SHOW ME A HERO (HBO)

Ensimmäinen tuotantokausi
Mitä:
“The Wire” -käsikirjoittaja on täällä taas tällä tositapahtumiin perustuvalla sarjalla, joka kertoo pienestä kaupungista USA:ssa 1980-luvulla. Saamme seurata kaupungin uutta pormestaria kun hänen on rakennettava kunnallisia asuntoja vauraalla kesiluokka-alueella. Asuntosegregaatiosta ja rasismista. Yhtä ajankohtainen kuin tärkeä sarja!

show_me_a_hero_oscar_isaac_still

GIRLS (HBO)

Neljäs tuotantokausi
Mitä: Lena Dunhamin (joka on ohjannut, kirjoittanut ja esittänyt pääosan) sarja Girls on ajankohtainen neljännellä tuotantokaudella. Sarja kertoo neljästä 20-jotain-vuotiaasta kaverista New Yorkissa, teemoilla ystävyys, seksi ja suhteet. Neljäs kausi on yhtä vahva kuin kolme edellistä ja Dunham näyttää ettei hän ole menossa minnekään.

Girls-Season-4

NARCOS (NETFLIX)

Ensimmäinen tuotantokausi
Mitä: Tositapahtumiin perustuva action-sarja myyttisestä, kolumbialaisesta huumepomosta, Pablo Escobarista, joka valvoi maata rautakädellä 80-luvulla. Pääosassa loistava brasilialainen Wagner Moura Escobarina. Tyylikäs, jännittävä ja yleissivistävä.

21939834

MAD MEN (AMC)

Seitsemäs tuotantokausi (osa kaksi – viimeinen kausi!) 
Mitä: Mad men on mennyt telkkarissa vaikka kuinka kauan, mutta nyt viimeinen tuotantokausi on täällä (ok, se on jo näkynyt tv:ssä aika kauan, mutta tämä voi olla muistutus sinulle että sinun on nähtävä sarjan jännittävä ratkaisu!). Tarvitseeko Mad men edes esittelyä? Okei: 60-luku, alkoholisoituneita mediamiehiä, naisten vapautuminen ja Don Draper pääosassa, jota emme tiedä jos me rakastamme vai vihaamme.

community_image_1429461456

TRUE DETECTIVE (HBO)

Toinen tuotantokausi 
Mitä: Vince Vaughn ja Colin Farrell ovat tämän syksyn huonoiten yhteen sopiva pari. Jos et nähnyt ensimmäistä tuotantokautta, se ei haittaa sillä toisen kauden juoni ja näyttelijät ovat uusia. Monen mielestä toinen kausi on sitä paitsi parempi kuin ensimmäinen… arvioi itse!

75

SOLSIDAN (Mtv)

Toinen tuotantokausi
Vad: 40-iänkriisit, huumori josta tunnistaa itsensä, väärinkäsitykset ja epätoivo sopia joukkoon ovat teemoja Solsidanissa, joka on yksi Ruotsin hauskimmista sarjoista. Toisella kaudella Freddellä ja Mickanilla on suhdekriisi, Alex ja Anna menevät naimisiin ja Ove on yhä yhtä sekava kuin ennen.

 

solsidan

FEAR THE WALKING DEAD (AMC)

Ensimmäinen tuotantokausi
Mitä: “The walking dead:in” suuren suosion jälkeen, tulee spin-off -sarja ”Fear the walking dead”, zombien tulosta Los Angelesiin. Yksikään zombie-fani ei pety tähän pelottavaan sarjaan.

maxresdefault

INSIDE AMY SCHUMER (COMEDY CENTRAL)

Kolmas tuotantokausi
Mitä: Koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja Amy Schumer tekee sen taas! Kolmas kausi on, jos mahdollista, hauskempi ja terävämpi kuin kaksi edellistä kautta. Go Amy!

amy

Mikä on sinun lempisarjasi tänä syksynä? Kommentoi! 
dating


There are no comments

Add yours